19@zl-alu.com +8618825438762

Anodisoitu alumiiniprofiiliprofiili runkorakennejärjestelmälle

Anodisoitu alumiiniprofiili on valmistettava tiheä alumiinioksidikerros ekstruudoituun alumiini- ja alumiinilejeerinkiprofiilipintaan, jotta estettäisiin edelleen hapetusta, eloksoiduilla alumiiniprofiileilla on samat kemialliset ominaisuudet alumiinioksidilla.

Kuvaus

Anodisoitu alumiiniprofiili on valmistettava tiheä alumiinioksidikerros ekstruudoituun alumiini- ja alumiinilejeerinkiprofiilipintaan, jotta estettäisiin edelleen hapetusta, eloksoiduilla alumiiniprofiileilla on samat kemialliset ominaisuudet alumiinioksidilla. Kuitenkin toisin kuin tavallinen oksidikalvo, anodista alumiinioksidia voidaan värjätä elektrolyyttisellä värjäyksellä.

Anodisoitu alumiiniprofiiliprofiili runkorakennejärjestelmälle

anodized aluminium profile.jpg

Anodinen hapetus voi merkittävästi parantaa alumiinikehyksen profiilien korroosionkestävyyttä, anodisoitu rakennusalumiiniprofiili parantavat hyvin pintakestävyyttä ja kulutuskestävyyttä anodisointiprosessilla. Sopivan värikäsittelyn jälkeen tavalliset alumiiniprofiilit saavat hyvät koristeelliset ominaisuudet.


ZHL alumiiniprofiiliyhtiö on hyvin varustettu kehittyneillä anodisointilinjoilla, voimme laajasti tuottaa seuraavia värillisiä anodisoituja alumiiniprofiilijärjestelmiä.

cabinet aluminum profile anodized 7001.jpgsquare tube mill finish 7001.jpg


Anodisoitu hopea alumiiniprofiili

Punainen anodisoitu alumiiniprofiili

Kulta Anodisoitu alumiiniprofiili

Sininen Anodisoitu alumiiniprofiili

Musta anodisoitu alumiiniprofiili

cabinet aluminum profile polish black 7001.jpg


Pailian Aluminium on keskittynyt rakentamiseen anodisoituun alumiinipuristusprofiiliin, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

Whatsapp : +86 13925948161

QQ: 1803250360

Sähköposti: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely