19@zl-alu.com +8618825438762

Peili kuten kiillotetut alumiiniprofiiliprofiilit

Alumiiniseosprofiileja käytetään laajasti ovien, ikkunoiden, verhoseinien, kattojen ja muiden rakennusmateriaalien valmistukseen.

Kuvaus

Peili kuten kiillotetut ja samppanja ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjattu alumiiniprofiiliprofiilit


Kiillotettua alumiiniprofiilia käytetään laajasti ovien, ikkunoiden, verhoseinien, katon ja muiden rakennusmateriaalien valmistukseen. Tavallisilla alumiiniprofiileilla on paljon kirkkaita viivoja (puristettuja alumiiniprofiileja mekaanisia viivoja) pinnalla, tämä on normaali alumiiniprofiilien ongelma, se vaikuttaa alumiiniprofiilien ulkonäköön

Guangdong Zhonglian Aluminium Industry Co, Ltd on varustettu erittäin edistyksellisiä machings tuottaa ei-mekaaninen kiillotus harjattu alumiiniseos profiili vastaamaan asiakkaan vaatimuksiin.


Peili kuten alumiiniprofiilit Kiillotetut alumiiniprofiilit

Punainen harjattu alumiiniprofiili

Punaisen viinin väri

Ruostumaton teräs viimeistely alumiini


Pailian Aluminium on keskittynyt peiliin, kuten kiillotettu ja samppanja ruostumattomasta teräksestä harjattu alumiiniprofiili profiileja, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely