19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiini C-kanavaprofiilit

alumiini-c-kanavaprofiilit c-muotoinen alumiiniprofiili on yksi viime vuosien aikana valmistetuista kattomateriaaleista ja yksi alan suosituimmista tuotteista. C-muotoisella alumiiniprofiililla on avoin näkyvyys, tuuletus ja tuuletus, ja sen linjat ovat valoisia ja siistiä, ja ...

Kuvaus

alumiini c-kanavaprofiilit

C-muotoinen alumiiniprofiili on yksi viime vuosina tuotettujen kattomateriaalien joukosta, ja se on yksi alan suosituimmista tuotteista. C-muotoisella alumiiniprofiililla on avoin näkyvyys, tuuletus ja tuuletus, ja sen linjat ovat kirkkaita ja siistiä, ja kerrokset ovat erillisiä. Yksinkertainen ja selkeä moderni tyyli, helppo asentaa ja purkaa.

Sitä käytetään piilotetuissa projekteissa ja tungosta julkisissa paikoissa, mikä on kätevä ilmankiertoon, pakokaasujen ja lämmönpoistoon. Se voi jakaa valon tasaisesti ja tehdä koko tilasta tilavan ja valoisan. C-tyypin alumiiniprofiileja ja Wantong-kieliä käytetään laajalti metroissa. Suurnopeusrautatieasemat, -asemat, lentokentät, suuret ostoskeskukset, käytävät, vapaa-ajanviettomahdollisuudet, julkiset käymälät, rakennusten ulkopinnat ja muut avoimet tilat.


Tuotetiedot:

Malli nro.: 6063
Temper: T3 - T8
Pintakäsittely: kiillotus
Metalliseos: Metalliseos
Tyyppi: Alumiiniprofiilit näyttelytilalle
Tekniikka: pursotettu
Tavaramerkki: OEM
alkuperä: Guangdong Kiina
Muoto: c muoto
sertifiointi: EN, ASTM, GB / T
Koko: 15 * 19mm
HS-koodi: 7604299000
Seinämän paksuus: 2.0mm. Mukautettu saatavana


Pakkausviite:

package -5package -4


Meidän etumme:

1> Nopea läpimenoaika

2> Täyttää DIN, JIS, ASTM, AISI, BS, GB standardit

3> 5-10 vuotta säänkestävyys.

4> Hyvä kulutuskestävyys ja naarmuuntumaton.


FAQ:

K: Voitko toimittaa näytteen?

V: Kyllä, pintavärinäyte on saatavana.

Kysymys 3: Mitä väriä voit tehdä puunjyvälle?

V: Suosituimpia värejä ovat länsipunainen setri, Australian setri, Jarrah I, Jarrah II, kastanja, Bush Cherry, Bush Wood, Western Wood, lumikumi jne. Jos tarvitset muita värejä, voimme tehdä värin mukaan antamasi näytteet.

K: Onko piirustukseni turvallinen, kun saat sen?

V: Kyllä, emme luovuta malliasi kolmannelle osapuolelle, ellei hänellä ole lupaa. Ja voimme allekirjoittaa NDA: n ennen kuin lähetät piirustuksen.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiini c-kanavaprofiilit, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely