19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinipaneeliseinän muodonmuutoksen syyt

Alumiinipaneeliseinän muodonmuutoksen syyt

Alumiinipaneelin verhoseinän muodonmuutoksen syyt 1. Laudalla ei ole kylkiluita ja keskiripaleita, ja muodonmuutos aiheutuu tuulen paineesta ja ilmanjoustavuudesta. Tämä muodonmuutos ilmiö esiintyy usein verhoseinällä käyttämällä alumiini-muovi-komposiittipaneeleja paneeleina. Tässä vaiheessa monet rakennukset ...

Kuvaus

Alumiinipaneelin verhoseinän muodonmuutoksen syyt


1. Lautasella ei ole kylkiluita ja keskirivisiä, ja muodonmuutos johtuu tuulen paineesta ja ilmanjoustavuudesta.


Tämä muodonmuutos ilmiö esiintyy usein verhoseinällä käyttämällä alumiini-muovi-komposiittipaneeleja paneeleina. Tässä vaiheessa monet rakennuttajat valitsevat epäviralliset valmistajat kustannusten säästämiseksi. Jotta valmistaja voisi saada suuremman voiton, levykäsittely ei asenna reunaharkoja ja keskiripaleita. Vain alumiini-muovilevy taitetaan laatikon muotoon, ja ruuvi ruuvatetaan suoraan runkoon ja levy-aukon liima tiiviste on valmis. Tällä tavoin verhoseinän paneelin lujuus ei ole vaatimuksen mukainen, ja paneeli aiheuttaa väsymystä poikkeavan muodonmuutoksen sisäänpäin ja ulospäin positiivisen ja negatiivisen tuulen paineen vaikutuksesta siten, että paneelin pinnan koko kasvaa.


Läpinäkyvä seinä, joka heijastaa näkyvämpää aurinkosuojattua pintaa, koska rakennusprosessi on käyttää lämmönkestävää seinämää, levyn rako on täysin suljettu liimalla ja ilman ilmaa levyn pinnan ja rakenteellista seinää kuumennetaan valaistusvaikutuksen alla, ja levy on ilmajännitteen vaikutuksen alaisena. Aiheuttaa ulospäin suuntautuneen muodonmuutoksen.


2. Levy ja verhousseinäkehys ovat kiinteät ja lämpöjännitystä ei voida vapauttaa muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.


Kausi, jossa lämpötilaero on suuri alumiinilevyverhon seinämässä, kauden aikana, kun lämpötila on alhainen kevättalvella ja alkusyksystä, auringonvalo on erittäin kuumaa, etenkin alumiinilevy, jossa syvemmät värit nousevat. Alumiinilevy on eri lämpötiloissa ja pituus metriä kohden. Lämpölaajenemisarvot vaihtelevat suuresti. Verhoseinäkehys on sisäpuolella, auringonvalon vaikutus on heikko ja alumiinilevy ja kehys voivat tuottaa korkeintaan yli 80 ° C: n lämpötilaeroa ja suuri lineaarinen laajennusero syntyy, kun alumiinilevy on suuri koko. Jos verhousseinälevyn rakenne on taitettu, rakenne, jossa alumiinilevy ruuvatetaan runkoon, aiheuttaa alumiinilevyn pinnan lämpöjännityksen vapautumisen, mikä pakottaa pinnan saamaan ja muodonmuutos tapahtuu ulospäin toiminnan aikana ilmaa.


3. Paneelin ja sivupalkkien kokoonpanon aiheuttamat stressin muodonmuutokset


Jotkut valmistajat ratkaisevat alumiinilevyn pinnan lämpöjännityksen muodonmuutoksen, varsinkin kun käytetään alumiini-muovi-komposiittipaneelia, lisätään ristikudos kehyslevyn ympärille. Tuotantoprosessista paneeli taitetaan höylällä. Reunakerroksen koko taittuu laatikon muotoon.


Toinen linja on koota reuna-ristiprofiilit runkokehyksiin tarvittavien levyjen mukaan. Runkokehys asetetaan sitten laatikkomaiseen paneeliin ja kaksi runkoa kiinnitetään sokeilla niiteillä. Työskentelypaikassa havaitaan usein, että levyn uran taittamisessa on poikkeama, ja ristiprofiilit kootaan kehykseen poikkeuksin. Kun kaksi runkoa on sovitettu, runko on usein pieni tai levy on liian suuri. Jotta rakennusaika voidaan taata, ei tarvitse ladata, usein pakotettu, mikä johtaa kokoonpanon rasitukseen levyn pinnalla, ei sivureunojen muodonmuutosta tai levyn pinnan muodonmuutosta. Tämä levy tuottaa ulkoista muodonmuutosta lämpötila- ja ilmanpainevoimissa.


Vastatoimenpiteet alumiinipaneelin verhoseinän muodonmuutoksen ratkaisemiseksi


1. Alumiinilevyn verhouslevyn ja kehyksen on oltava kelluva liitäntä


Ylivoimaisen korkean nousun verhoseinän täyttämiseksi rakennelmasta: Ensinnäkin se ei voi tuottaa lämpöjännitystä, ja toiseksi sen on täytettävä verhoseinän muodonmuutosvaatimukset superrakentamisen rakennuksessa johtuen itsevärähtelystä ja amplitudin kasvusta tuulikuorman alla. Seismisessä suunnittelussa se on suunniteltu siten, että se on 3-kertainen eri rakennustyyppien laskemalla siirtymän valvonta-arvoon. Esimerkiksi maanjäristyksen vahvistamisalueella on kerrosrakenteinen superrakentamiskorkeus, jonka korkeus on 3,4 metriä kerrosten välillä ja verhoseinän siirtymisen on täytettävä 25,5 mm: n vaatimus. Tämä edellyttää, että verhoseinäpaneeli on kytkettävä rakenteelliseen runkoon kelluvasti samalla, kun se täyttää lujuusvaatimukset. Riippumatta käytetyn rakenteen muodoista, suunnitteluperusteena on, että levyn nivelrakenteen on absorboida lämpö- jännitys, joka aiheutuu maanjäristyksen lämpötilaeroista ja tason muodonmuutosvaatimuksista.


2. Alumiinilevyn verhouslevy poistaa kokoonpanojännityksen


Jotta lämpöjännitys voitaisiin välittää levyn laipan reunalle, on tarpeen lisätä sivuravoja levyn laipalle vahvistamiseksi. Toisin sanoen tarvitaan myös yksi alumiinilevy, jonka paksuus on 3 mm, jotta saataisiin aikaan reunahylsyn vahvistus alueella, jolla on suuri kausiluonteinen lämpötilaero. Jotta varmistetaan, että laipallinen alumiinilevy ei tuota kokoonpainejäämää ja takaa alumiinilevyn laadun, reunahihnan runko on suunniteltava pitkäksi ja laajaksi teleskooppiseksi rakenteeksi.


Toleranssien ja vastaavuuksien osalta laatikon muotoon laskostuneen levyn koko on vertailuaukko ja reunahylsyn runko laajenee ja sovitetaan laipan levyyn sovitetuksi ja runkokehyksen neljä kulmaosaa yhdistetään liitin. Runkokehyksen vaakasuuntaiset ja pystysuorat osat sekä liittimen kaksi päätä erotetaan 2 mm: llä ja kehyksen pituus ja leveys säädetään 4 mm: iin. 4 mm: n jalka voi absorboida levyn laipan ja kehyskokoonpanon käsittelypoikkeaman ja poistaa sen ilmiön, että laadun virheellinen vaikutus. Sisäänvedettävä kylkiluun runko ei vain vahvista lämpöjännitysjohtoa vaan myös absorboi lämpöerotuksen muodonmuutoksen, joka aiheutuu vähäisestä lämpötilaerosta paneelin kylkiluutin välissä, mikä eliminoi alumiinilevyn muodonmuutosilmiön ja varmistaa kokonaispäästöjen tasaisuuden alumiinilevyverho.


3. Alumiinilevyn verhousseinälevyn vahvistusreunan tulee olla kelluva liitäntä


Lujittavien kylkiluita voidaan yhdistää kolmeen tapaan alumiinipaneelin verhousseinän paneeliin: rakenteellinen liimaus, erittäin vahva liimaus ja hitsausruuvin kiinnitys. Yhteinen piirre on kiinnittää keskimmäinen kylkiluun ja paneelin ja keskimmäinen rivi. Useimmat päät on kiinnitetty sivuseinillä.


Paneeli altistuu suoraan auringonvalolle ja vahvistusrivat ovat paneelin sisällä etenkin, kun liimakerros on eristetty ja lämpöjännitys johtuu paneelin ja paneelin välisestä lämpötilaeroista, mikä rajoittaa paneelin laajentamista pitkin vahvistusrungon aksiaalisuunta. Jos vahvistusrenkaan kaksi päätä on kiinnitetty runko-osaan, paneelin laajeneminen vahvistusrenkaan säteen suunnassa on rajoitettu ja liima ja liitososa vaurioituvat helposti leikkaamalla vähentämään kestävyyttä.


Alumiinilevyn verhousseinälevyn vahvistusrivat ja levyt on asennettu lujittavan keskirungon molempien päiden kulmakoodin kiinnittämiseksi sokea niitti tai itse vahvistava ruuvi ja runkorakenne ja sitten vahvistus keskimmäinen kylki lukittuu ylhäältä alas. Kiinnitä kulmakoodi ja käytä sitten lujatta liimaa pitämään painelevyä pitkin lujittavien kylkiluiden pituutta pitkin puristusruuveja painamalla. Huomaa, että vahvistusrenkaan ja painelevyn yläosassa tulee olla 2 mm: n välys, ja lujittavan keskirenkauden ja kulmakoodin välisen raon on oltava myös 2 mm. Tämä kelluva liitosrakennepaneeli ja keskimmäinen rivi eivät tuota lämpöjännitystä, eli kompensointia saavutetaan. Vahva toiminta takaa paneelin tasaisuuden.


Meidän on käytettävä kehityssuunnitelmaa tarkastelemaan alumiinipaneelien verhoseinän kehittämistä, kiinnittämään huomiota tutkimustekniikkaan, parantamaan verhoseinien taitoja ja pyrkimään integroimaan kansainväliseen edistykselliseen tekniikkaan, jotta alumiinipaneelin verhoseinällä olisi paremmat koristeelliset vaikutukset.

Klikkaa kuvaketta Lataa sovellus


Hot Tags: syy alumiinipaneelin verhoseinän muotoutumiseen Kiinaan, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely