19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiinikaapin runkoekstruusiot

alumiinikaapin rungon puristamiset alumiini kaapit ovat nouseva suunta kaappien kehitykseen. Täydelliset alumiinikaapit ovat kaappeja, jotka on valmistettu alumiiniprofiileista puun sijasta. Jaettu kahteen tyyppiin, yksi on se, että kaikki profiilit työtasolaitetta lukuun ottamatta ovat alumiiniprofiileja. The ...

Kuvaus

alumiinikaapin rungon pursotukset

Alumiiniset kotelokaapit ovat nouseva suunta kaappien kehitykseen. Täydelliset alumiinikaapit ovat kaappeja, jotka on valmistettu alumiiniprofiileista puun sijasta.

Jaettu kahteen tyyppiin, yksi on se, että kaikki profiilit työtasolaitetta lukuun ottamatta ovat alumiiniprofiileja. Toinen on alumiinista valmistettu runko, joka on täytetty keskellä muilla materiaaleilla. Esimerkiksi laattojen tai tulipalojen lisääminen. Tässä mainitut alumiinikaapit ovat kaikki alumiinista valmistettuja kaappeja.

Kaikkien alumiinikaapien edut.

  1. Nolla formaldehydi ympäristönsuojelu. Alumiinisten kotitalouksien kaappirunkojen puristusjärjestelmien ominaisuudet on mainittava nolla-formaldehydissä, mikä on erittäin tärkeä kohta, joka eroaa muista puulevykalusteista. Levykalusteet on pohjimmiltaan valmistettu liima-aineista ja formaldehydi on välttämätön raaka-aine. Siksi puulevykalusteet ovat erottamattomia formaldehydistä. Alumiinikaapit ovat ratkaisevasti ratkaisseet tämän terveellisen ongelman.

  2. Veden- ja palonkestävä. Keittiö on erottamaton vedestä ja tulesta. Puukaapit tuottavat usein kosteutta ja hometta usean vuoden käytön jälkeen. Tämän määräävät puun luonnolliset ominaisuudet. Alumiinikaappi on materiaalinsa vuoksi muutettu alumiiniprofiiliksi. Alumiiniprofiili itsessään ei voi ruostua, se voi sopia pitkäaikaiseen märään ympäristöön, mikä ei ole mikään ongelma kaapina. Alumiiniseoksen sulamispiste on myös tuhansia asteita, tulenkestävä.

  3. Voimakas. Perinteisten kaapien käyttö kolmen tai kahden vuoden ajan johtaa kaapin oven putoamiseen. Tämä on syy kaapin heikkoon lujuuteen. Alumiinin lujuus kaikissa alumiinikaappeissa on paljon korkeampi kuin keinotekoisten levyjen. Pitkäaikainen käyttö ei vääristy. Se on monta kertaa perinteisten kaapien käyttöikä.

  4. Muoti. Alumiinikaapit voidaan tehdä eri muodoiksi tyylivaatimusten mukaan. Tai puutarha tai jalo, tai pieni tuore tai yksinkertainen. Muoto on vaihdettava.

  5. Kierrätettäviä. Alumiinikaapit voidaan kierrättää, ja kierrätyksen hinta nousee. Ehkä hinta, joka on palautunut kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua, voi nousta kaappiin.

  6. Hyönteisten torjunta on helppo puhdistaa. Kotelon alumiinikaapin runkoekstruusiot ovat käytännössä huoltovapaita. Pese ja hankaa hyvin. Sitä käytetään helposti.

24

35

66


Ympäristöystävällinen nolla formaldehydiä, saastuttamaton, kierrätettävä
kätevä: kaikki purkamiset ja kokoonpanot, toisin sanoen helppo poistaa, helppo uudelleen organisoida
Intelligence: Teknologia ja huonekalut yhdistävät elämänlaadun
Lämmetä: Väri on vaihdettava, lämmin ja tyylikäs, ei haalistumista

Meidän etumme:

1. Täysin työstöpalvelut:

2. Hiominen osat, koneistusosat, CNC-jyrsintä- ja sorvausosat, CNC-jyrsintäosat, CNC-metalliosat, hiontaosat, meistämisosat, valu- ja taontaosat, kokoonpanopalvelut ..

3. Monipuolinen pintakäsittely, anodisointi, elektroforeesi, ruiskutus, puun viljan siirto, hiekkapuhallus, mekaaninen kiillotus jne.

menettely


Pakkausviite:

paketti -5paketti -4

FAQ:

Kysymys 1: Mikä sertifikaatti sinulla on? Mikä on standardisi?

V: Meillä on ISO-sertifikaatti. Vakiomme on DIN, AAMA, AS / NZS, Kiina GB.

Q2: Mikä on näytteiden ja massatuotannon toimitusaika?

A: (1). 2-3 viikkoa uusien muottien avaamiseksi ja ilmaisten näytteiden tekemiseksi.

(2). 3-4 viikkoa talletuksen vastaanottamisen ja tilauksen vahvistuksen jälkeen.

Kysymys 3: Kuinka voit varmistaa korkean laadun?

V: 1) Meillä on oma materiaalituotantolaitos ja die-tehdas 23 vuoden ajan.

2) 21 tuotantolinjaa, 800 työntekijää ja työntekijät tulisi kouluttaa hyvin ennen töihin lähtöä.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Lähetä kysely