19@zl-alu.com +8618825438762

Mittatilaustyönä valmistettu moderni puuraaka-väri keittiökaapin alumiiniprofiiliprofiili

Viime vuosina kestävät ja ympäristöystävälliset terveydenhuollon tuotteet, alumiinista valmistettu vaatekaappi on tullut suosituimmaksi vaatekaapiksi, mitkä ovat alumiiniprofiilin edut vaatekaapissa?

Kuvaus

Mittatilaustyönä valmistettu moderni puuraaka-väri keittiökaapin alumiiniprofiiliprofiili


Viime vuosina kestävät ja ympäristöystävälliset terveydenhuollon tuotteet, alumiininen keittiön kaappi on tullut suosituimmuusvaatekaappi, mitkä ovat edut alumiiniprofiilista tehty vaatekaappi ne?

1, alumiiniseosvaatekaapit valmistetaan anodisoituneesta profiilista, elektroforeesiprofiilista, hiekkapuhalletusta alumiiniprofiilista, jauhemaalatusta alumiiniprofiilista ja puuraaka-alumiiniprofiileista. Alumiiniprofiilin edut ovat: kestävä, ilman muodonmuutoksia, ruostetta, saastumista, melua, lämpöä Eristys, tulipalo ja vedenpitävä.

2, älykäs rakenne: alumiiniprofiilinen vaatekaappi ja kaapit voivat säätää sisäistä rasitusta varmistaakseen, että alumiiniseosprofiilin rakenteet kestävät.

Alumiiniseos vaatekaappi runko rakenne on tieteellinen suunniteltu, se sopii useisiin seinän paksuus.

3, alumiininen vaatekaappi ja kaapin kehyksiä käytetään ekstrudoituja alumiiniprofiileja, alumiiniprofiilimuotoa ei koskaan muodonmuutoksia ja helppo asentaa, se näyttää muodista, tyylikkäästä ja ylellisestä.

Puuveitsi keittiön kaapin alumiinikehys


Alumiinikaappi 7.jpg
Keittiökaappi alumiinisuunnittelu

Pailian Aluminium on keskittynyt räätälöityyn moderniin puunviljelytuotteeseen, jossa on alumiiniprofiiliprofiili, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely