19@zl-alu.com +8618825982330

Seinän pinta reunus suojaa Skirtboard jalkalista potkiminen linja alumiiniprofiili

Alumiini jalkalista on uusi moderni sisustus materiaali korvaavia tuotteita. Se pyörii visuaalista tasapainoa sisustus tilaa ja suojella kulmassa kunnolla.

Kuvaus

Seinän pinnan reunuksen suojaus Höylähiippa-aluslevy Kick-line-alumiiniprofiili

Alumiinilevy on uudentyyppinen moderni sisustusmateriaalin korvaava tuote. Se näyttää visuaalisen tasapainon sisustustilassa ja suojaa kulmaa oikein. Alumiiniprofiilit ovat yksinkertaisia, tyylikkäitä, kauniita, ympäristöystävällisiä ja helppoja asentaa.

Alumiiniporauslinjaa käytetään laajasti koristeteollisuudessa. Pailian alumiinipylvään korkeus: 50,60,70,80,100,150; Tuotteen pituus: 3 ~ 6 M. Pintavaikutus: matta anodisoitu, harjattu matta, harjattu valo, harjattu samppanja, musta, puu vilja ja niin edelleen.


Harjattu alumiiniprofiili lattapäälle


Samppanjan harjattu alumiinilamppua


Asennus alumiiniprofiileille

Pailian Aluminium on keskittynyt seinän pinnan reunuksen suojaamiseen liukuhihnalla, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan tarkkuuden ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely