19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiininen ovikehyksen puristus

alumiininen ovikehyspuristus 1. Alumiiniseoksesta valmistettujen ovi- ja ikkunaprofiilien tekniset tiedot ovat: 35-sarja, 38-sarja, 40-sarja, 60-sarja, 70-sarja, 90-sarja jne. 2. Ns. 35 ja 38 viittaavat leveyteen. alumiiniseosprofiilin pääkehyksestä 35 mm ja 38 mm,

Kuvaus

alumiininen ovikehyksen puristus

1. Alumiiniseoksesta valmistettujen ovi- ja ikkunaprofiilien tekniset tiedot ovat: 35-sarja, 38-sarja, 40-sarja, 60-sarja, 70-sarja, 90-sarja.

2. Ns. 35 ja 38 viittaavat alumiiniseosprofiilin pääkehyksen leveyteen, vastaavasti 35 mm ja 38 mm.

3. Alumiini-ovi- ja ikkunaprofiilien määritelty koko on merkitty pääasiassa profiilin osan korkeusmitalla (käytetään alumiiniseoksissa olevissa ovissa ja ikkunoissa, oven ja ikkunan rungon paksuus), ja se muodostaa kokosarjan. Alumiiniseosikkunoiden kokosarja on pieni ja alumiinilejeeringin orasarjojen koko on suuri. Alumiini-ovien ja -ikkunoiden mitat ovat samat, eikä alumiiniovien ja ikkunaprofiilien muoto ja mitat ole välttämättä samat.


Tuotteen perustiedot:

Malli nro.: ZL-114
Arvosana:

6063 -t5

Tekniikka: Puristetut alumiiniprofiilit
Temper: T3 - T8
Koneistuspalvelut: Poraus, kierteitys, niittaus, kokoonpano jne
Tavaramerkki: Zhonglian
Tyyppi: alumiininen ovikehys
Muoto: Valmistettu asiakassuunnitteluksi
Pintakäsittely: puunjyvä
Pituus: 3 - 6 metriä pituutta kohti
värit: Puinen rakeinen
HS-koodi: 76042990


14

37

68


1, Alumiinilejeeringin ovien ja ikkunoiden määritelmä

1). Alumiinilejeeringin ovi: rungon ja tuuletinrakenteen ovi on valmistettu alumiinioven kehyksen puristusprofiilista.

2). Alumiiniseosikkuna: runko on valmistettu alumiiniseoksesta arkkitehtonisesta alumiiniprofiilista, ikkuna tuuletinrakenteella. Ovet ja ikkunat ovat yleensä nimeltään "malli + toiminnallinen muoto", esimerkiksi: 60-sarjan sisempi avautuva sisäikkuna. Ovi- ja ikkunasarjojen nimi on yleensä nimetty alumiinirungon leveyden mukaan.

2, toiminnallisen muodon mukaan:

1. Työnnä-vetävä liukuovi: liukuovi, liukuovi, sisäinen liukuovi, nosto-liukuovi;

2, kotelon ovi: Sisältää litteän, ulomman litteän auki, sisemmän avoimen sisäikkunan, ylemmän roikkuvan ikkunan, alareunan;

3, taittuvat ovet ja ikkunat;


Meidän etumme:

1. Aste: Kotimainen alumiiniseoksesta lämpöä hajottava ikkuna sopii erilaisiin rakennusten kuluttajaryhmiin. Suorituskykyinen lämpöä hajottava alumiiniseosikkuna sopii kaikenlaisiin korkeuksiin ja rakennusten erityyppisiin ominaisuuksiin, ja laatu ja käyttöikä kestävät korkeatasoista testiä.

2. Suorituskyky: Alumiiniseoksesta valmistettu ovi ei ole helppo muotoilla, ja sen tiivistyskyky on korkea.

3. Elinikä: Materiaalin lujuuden, suuren joustavuusmoduulin ja kulutuskestävyyden takia korkean suorituskyvyn alumiiniseosikkunan käyttöikä on pidempi.

4. Hinta: Pitkällä tähtäimellä korkealaatuisten alumiiniseosikkunoiden hinta on korkea, mutta niiden käyttöikä on pitkä ja kattava hinta-suhde vastaa.


menettely


Pakkausviite:

paketti -5paketti -4

FAQ:

Q2: Mitä väriä voit tehdä jauhemaalaukseen? Jauhekerroksen paksuus?

V: Voimme tehdä mitä tahansa väriä jauhemaaleille niin kauan kuin pystyt toimittamaan värinäytteen. Normaalisti jauhemaalauksen paksuus on 60-80 um.

Kysymys 3: Mitä väriä voit tehdä puunjyvälle?

V: Suosituimpia värejä ovat länsipunainen setri, Australian setri, Jarrah I, Jarrah II, kastanja, Bush Cherry, Bush Wood, Western Wood, lumikumi jne. Jos tarvitset muita värejä, voimme tehdä värin mukaan antamasi näytteet.

Q5: Mikä sertifikaatti sinulla on? Mikä on standardisi?

V: Meillä on ISO-sertifikaatti. Vakiomme on DIN, AAMA, AS / NZS, Kiina GB.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiininen ovikehyksen puristus, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely