19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiinipuristusprofiilit Windowsille

ikkunoiden suulakepuristusprofiilit ikkunoille Yleisesti ottaen, kunhan tavallisten alumiinivalmistajien valmistamat alumiiniseosikkunan profiilit on valmistettu kansainvälisistä alumiiniharkoista. Niillä on hyvä vetolujuus ja teollisuus. Profiilien paksuus on tiukasti voimassa ...

Kuvaus

alumiinipuristusprofiilit ikkunoille

Yleisesti ottaen, kunhan tavallisten alumiinivalmistajien valmistamat alumiiniseosikkunan profiilit on valmistettu kansainvälisistä alumiiniharkoista. Niillä on hyvä vetolujuus ja teollisuus. Profiilien paksuus on tiukasti noudatettu kansallisessa standardissa, jotta saavutetaan seinämän paksuus 1,2 mm.

Alumiiniseosikkunoiden pääprofiilin seinämän paksuus on määritettävä laskelmalla tai kokeella. Lukuun ottamatta profiileja, jotka on joustavasti koottava, kuten beading ja kiinnitys, oven pääosan pääosan mitatun seinämän vähimmäispaksuuden on oltava vähintään 1,6 mm. Pääprofiilin päävoimaosan pohjamateriaalin mitatun vähimmäiseinämän paksuuden ei saa olla pienempi kuin 1,2 mm, korotetun ikkunan seinämän paksuuden on oltava vähintään 1,4 mm ja pienen seinämän paksuuden -nousu- tai monikerrosikkunan on oltava vähintään 1,2 mm, mutta profiilin seinämän paksuus on nyt vähintään 1,4 mm.

Ovimateriaalin seinämän paksuus on yleensä yli 1,6 mm, mutta jotkut netizens voivat ajatella, että keittiön ovi on kevyempi ja käyttävät mieluummin 1,2 tai 1,4 alumiinia. Jos se on asennettu parveke-ovelle, on kuitenkin suositeltavaa vastustaa tuulenpainetta. Liukuovi, vähintään 1,6 mm.


Tuotetiedot:

Tuote: 50B
materiaali: 6063
Temper: T5
Muoto: sama kuin kuvat. Mukautettu saatavana.
Profiilin paksuus: 1,2 mm yläpuolella.
Pintakäsittely: eloksoitu alumiini
Väri: liuska, samppanja, musta jne.
Pinnoitusyritys: 10-13um.
Käyttö: ikkuna ja ovi
MOQ: 500 kg jokaisesta tuotteesta
Sertifikaatti ja standardi: ISO 9008-2001. CQM, SGS
Takuu: Pinnan väri voi olla vakaa 10 vuotta sisätiloissa.
alkuperä: Foshan, Guangdong.
HS-koodi: 761699000
13

alumiininen puristusprofiili ikkunakehykseen


9

kultaharjattu ikkunakehyksen puristusprofiili

Pakkausviite:

package -5package -4


Meidän etumme:

1, suuri alumiiniprofiilin toimituskyky

2, Alumiiniprofiilin tiukka laadunvalvonta

3, nopea toimitus

4, kilpailukykyiset hinnat


FAQ:

K: Toimitatko vakiokokoja alumiini-ikkunoita / -ovia tai räätälöityjä tuotteita?

Molemmat ovat saatavilla.

V: Voimme toimittaa vakiokokoisia alumiini-ikkunoita / -ovia ja myös räätälöityjä tuotteita paljon loppukäyttäjille, kehittäjille ja rakentajille

K: Mitä menetelmää käytät pintakäsittelyyn?

V: Toimitamme useita menetelmiä tuotteiden valmistamiseksi asiakkaan määrän, suosion ja valinnan perusteella, mukaan lukien hapetus, elektroforeettinen pinnoitus, jauhemaalaus, fluorihiilipinnoitus, puunjyvä jne.

K: Oletko tehdas vai kauppayritys?

V: Ei, olemme alumiiniprofiilien valmistaja Kiinassa, erikoistunut 25 vuoden ajan.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Lähetä kysely