19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiiniprofiilit liukuoville

alumiiniosat liukuoville Alumiini liukuovien ominaisuudet: 1. Kevyt, suuri lujuus: Alumiiniseoksen materiaali on enimmäkseen onttoja ytimiä ohutseinäisiä yhdistettyjä osia, kevyt, tiheys on vain 1/3 teräksestä, helppo käyttää, ja profiilin taivutuslujuus on korkea, valmistettu ...

Kuvaus

alumiiniosat liukuoville

Alumiini liukuovien ominaisuudet:

1. Kevyt, suuri lujuus: Alumiiniseoksen materiaali on pääosin onttoa ydin ohutseinäistä yhdistettyä osaa, kevyt, tiheys on vain 1/3 terästä, helppokäyttöinen ja profiilin taivutuslujuus on korkea, alumiinia Seosterästä liukuovi on kestävä ja muodonmuutos pieni.

2. Hyvä tiivistyssuoritus: Alumiiniseos itsessään on helppo puristaa, profiilin poikkileikkausmitta on tarkka ja käsittelyn tarkkuus on korkea. Tiivistysnauhan kiinnitysura on suoritettu suulakepuristusprosessin yhteydessä osan kanssa, mikä luo suotuisat olosuhteet tiivistemateriaalin asentamiselle, ja myös asennussovitus on erittäin korkea, joten koko tiivistysvaikutus on erittäin hyvä.

3. Kaunis ulkonäkö: Kun alumiiniseoksen pinta on käsitelty, siinä voi olla erilaisia värejä, kuten kultainen, hopea ja valkoinen. Valittavissa oleva tila on suuri, ja se on valoisa ja hapettunut, ja koristeellinen vaikutus on tyylikäs.

4. Vahva korroosionkestävyys: Alumiinioksidikerros ei haalistu, ei pudota irti, sitä ei tarvitse maalata, sitä on helppo ylläpitää ja se ei vaadi melkein huoltoa, mikä yleensä vähentää koristekustannuksia.

Alumiini-liukuovien paksuus: Liukuovien yleinen koko nykyajan koditilassa on leveys: 600-900MM, korkeus: 1900-2400MM.

Liukuoven paksuus on: suuri työntö-vetävä 50MM, 75MM, 100MM, suurin osa niistä on 100MM; pieni push-pull 50MM, 40MM, 35MM, suurin osa niistä on 40MM. Tämä on nykyinen tavanomainen liukuoven koko. Varsinaisessa sisustuksessa liukuovien koko vaihtelee tilanteen mukaan.


Tuotetiedot:

Malli nro.: 828-1
sovellus: Liukuovi
Arvosana: 6000-sarja
Tekniikka: Puristetut alumiiniprofiilit ja tarvikkeet
Temper: 6063, T3 - T8
koot: Se voisi olla mukautettu suunnitteluna
Tavaramerkki: Zhonglian
alkuperä: Guangdong
Tyyppi: Portin ovi, keittiön ovi, parvekkeen ovi jne
Muoto: Sama piirustus.
Pintakäsittely: harjattu suikale eloksoitu.
Metalliseos: Metalliseos
sertifiointi: ISO, RoHS
Pituus: 3-6 m
värit: suikale, kulta, samppanja, musta. jne.
erittely: SGS, Rohs, ISO
HS-koodi: 76042990

13

harjattu alumiiniprofiili


4

liukuovien profiili alumiiniaPakkausviite:

package -5package -4


Meidän etumme:

Nopea läpimenoaika

26 vuoden takuu.

Ammattitaitoinen T & K-suunnittelutiimi voidaan räätälöidä asiakkaan piirustusvaatimusten mukaan. OEM ODM OBM on hyväksyttävä

FAQ:


K: Mitä menetelmää käytät pintakäsittelyyn?

V: Toimitamme useita menetelmiä tuotteiden valmistamiseksi asiakkaan määrän, suosion ja valinnan perusteella, mukaan lukien hapetus, elektroforeettinen pinnoitus, jauhemaalaus, fluorihiilipinnoitus, puunjyvä jne.

K: Voitko työskennellä näytteeni kanssa?

V: Kyllä, voimme työskennellä näytteen, värinäytteen arkin ja myllyn suulakepuristusnäytteiden kanssa.

K: Onko piirustukseni turvallinen, kun saat sen?

V: Kyllä, emme luovuta malliasi kolmannelle osapuolelle, ellei hänellä ole lupaa. Ja voimme allekirjoittaa NDA: n ennen kuin lähetät piirustuksen.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiiniosat liukuoville, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely