19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiini-ikkunakehys

alumiini-ikkunakehysosa Alumiiniseosikkuna on ikkuna, joka on valmistettu alumiiniseoksista rakennusprofiileista ja tuuletinrakenteesta, joka on jaettu tavallisiin alumiiniseosioveihin ja -ikkunoihin sekä rikki alumiiniseoksesta vastaaviin oviin ja ikkunoihin. Alumiiniseosikkunassa on kaunis ulkonäkö, ...

Kuvaus

alumiininen ikkunakehys

Alumiiniseosikkuna on alumiiniseoksista rakenneprofiileista ja tuuletinrakenteesta valmistettu ikkuna, joka on jaettu tavallisiin alumiiniseosioveihin ja -ikkunoihin sekä särkyneisiin alumiiniseoksioviin ja -ikkunoihin. Alumiiniseosikkunassa on kaunis ulkonäkö, tiiviste ja suuri lujuus. Sitä käytetään laajalti talotekniikan alalla. Kodinsisustuksessa käytetään yleisesti alumiiniseoksesta valmistettua ovea ja ikkunapakkausparveketta.

Alumiiniseoksen pinta on hapettunut ja kiiltävä. Puitekehys on suuri ja se voidaan asettaa suurelle lasialueelle, mikä tekee sisävalosta kirkkaan ja kirkkaan, parantaa sisä- ja ulkotilojen kontrastia ja tekee olohuoneesta rikkaamman. Itse alumiiniseoksesta on helppo puristaa, profiilin profiili on tarkka ja työstötarkkuus on korkea. Siksi monet omistajat päättävät käyttää koristeluun alumiinilejeeringin ovia ja ikkunoita.


Tuotteen perustiedot:


Malli nro.: ZL-113
Arvosana: 6000-sarja
Tekniikka: Puristetut alumiiniprofiilit
Temper: T3 - T8
koot: Se voisi olla mukautettu suunnitteluna
Koneistuspalvelut: Poraus, kierteitys, niittaus, kokoonpano jne
Tavaramerkki: N / A.
alkuperä: Guangdong
Tyyppi: alumiini-ikkunakehys
Muoto: Valmistettu asiakassuunnitteluksi
Pintakäsittely: puunjyvä
Metalliseos: Metalliseos
sertifiointi: ISO, RoHS
Pituus: 5,8 metriä pituutta kohti
värit: Puinen rakeinen
HS-koodi: 7604299012

34

5puuhiottu alumiiniprofiili 9001Talossa on 70-sarjan ja 90-sarjan alumiini-ikkunoiden runko-osia, ja talossa voidaan käyttää 70-sarjan alumiini-liukuikkunoita. Sarjanumero osoittaa millimetrien lukumäärän ovenkarmin paksuudesta. Alumiiniseoksesta liukuvia ikkunoita on saatavana 55-, 60-, 70- ja 90-sarjassa. Sarjan valinnan tulee perustua ikkunan kokoon ja paikalliseen tuulen paineeseen. Suljettuna parvekena käytettävän alumiiniseoksesta liukuvan ikkunaosan tulisi olla vähintään 70-sarja.


Meidän etumme:

1, Vahva alumiiniprofiilin käsittely- ja varastointipalvelu

2, hyväksyy kaikki alumiiniprofiilien monimutkaiset tutkimukset

3, täydellinen testausmekanismi. Alumiinin suulakepuristuksesta ovien ja ikkunoiden kokoonpanoon asti jokaisessa prosessissa on laadunvalvoja tarkastaa, antaa riittävät takeet korkealaatuiselle tuotteelle.


menettely


Pakkausviite:

paketti -5paketti -4

FAQ:

1.Mitä tuotteesi laadusta?

Tehtaamme on ISO9001: 2008 -sertifioitu, ja tuotteitamme viedään pääasiassa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Joten laatu on varmasti korkealaatuista.

2.Mitä menetelmää käytät pintakäsittelyyn?

Toimitamme useita menetelmiä tuotteiden valmistamiseksi asiakkaan määrän, suosion ja valinnan perusteella, mukaan lukien hapetus, elektroforeettinen pinnoitus, jauhemaalaus, fluorihiilipinnoitus, puunjyvä jne.

3.Entä paketeistasi?

Olemme vieneet paljon tuotteita ulkomaille, kukaan asiakas ei tee valituksia paketeistamme.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Lähetä kysely