19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiininen liukuovirata

alumiininen liukuoviraita Push-pull-raita Liukuovien kustannustehokkuus ovien ja ikkunoiden alalla on tällä hetkellä noussut yhä korkeammalle, varsinkin tavallisessa perheessä, ja on selvää, että sellaisella oviteollisuudella on korkea turvallisuus suunnitteluprosessin aikana ...

Kuvaus

alumiini liukuovien kisko

Push-pull track

Nykyisin liukuovien kustannustehokkuus ovien ja ikkunoiden alalla on noussut yhä korkeammalle, varsinkin tavallisessa perheessä, ja nähdään, että sellaisella oviteollisuudella on korkea turvallisuus suunnitteluprosessissa kiertoradan käytön aikana. . Siitä tulee yhä enemmän ja erikoistuneempaa. Push-pull-radan suunnitteluprosessissa oven teollisuuden tuoma turvallisuus käyttöprosessin aikana kasvaa. Liiteovien kiskojen lukumäärän määrittäminen tässä prosessissa. Vertailussa he kokevat kaikkien näkökohtien ominaispiirteet. Se on hyvin erilainen kuin laki, ja se on aina ammattimaisempi ja tieteellisempi raiteiden suunnittelussa, saavuttaen ihanteellisen työntövoiman.


Yhden suunnan kiertorata

Tietysti joissakin tapauksissa, joissa liukuovien rakenne on suhteellisen yksinkertainen, on olemassa yksisuuntainen kiskorakenne, joka on myös melko yksinkertainen luokituksessa. Liukuovien kokonaissuunnittelussa työntämisessä, vetämisessä ja taittamisessa näyttää siltä, että jokaisella puolella on eri näkökohdat. Lyhyesti sanottuna, kun he ovat ymmärtäneet radan suunnitteluvaatimukset, he kaikki kokevat, että vertailuprosessissa näkyvät ominaisuudet ovat vieläkin erilaisia, jotta ne olisivat sujuvia juoksuprosessissa.


Kaksisuuntainen raita

Kaksisuuntainen kisko on myös yksi liukuovien kiskoista, joten paljon tilaa voidaan säästää normaalikäytössä, ja tässä tapauksessa työntövoiman tuoma tila on vielä hieman suurempi. Vain analysoidessaan radan suunnittelua tunnen, että se on erilainen luokittelussa. Kaikella tällä on monipuolisia ja erilaisia ominaisuuksia radan suunnittelussa ja luokittelussa, saavuttaen edistyneiden ja ensiluokkaisten etujen suunnitteluvaatimuksissa.


23

1456


Meidän etumme:

1, hyväksyy kaiken alumiiniprofiilin monimutkaisen tutkimuksen

2, Vahva alumiiniprofiilin käsittely- ja varastointipalvelu

3, Alumiiniprofiilin tiukka laadunvalvonta

4, tehokas myynnin jälkeinen palvelu

5, Sertifioitu suorituskyky

6, virheetön suunnittelu

menettely


Pakkausviite:

paketti -5paketti -4

FAQ:

K: Mitä menetelmää käytät pintakäsittelyyn?

V: Toimitamme useita menetelmiä tuotteiden valmistamiseksi asiakkaan määrän, suosion ja valinnan perusteella, mukaan lukien hapetus, elektroforeettinen pinnoitus, jauhemaalaus, fluorihiilipinnoitus, puunjyvä jne.

K: Voidaanko toimittaa joitain näytteitä?

V: Kyllä, tarvitsemme vain jonkin verran näytekustannuksia, palautamme sen takaisin, kun siirrymme massatuotantoon. Jos tarvitaan valettua, veloitamme muotimaksun ennen aloittamista. Sitten muotti kuuluu asiakkaalle.

K: Oletko tehdas vai kauppayritys?

V: Ei, olemme alumiiniprofiilien valmistaja Kiinassa, erikoistunut 25 vuoden ajan.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.

Hot Tags: alumiini liukuovirata, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely