19@zl-alu.com +8618825438762

alumiininen liukuovi ranskalaisella tyylillä Kaksinkertainen lasiseinäovi Energiansäästölämpöeristys

Materiaali: Eristävä lasi ja lämpöä eristävät alumiiniseosprofiilit.

Kuvaus

Alumiininen liukuovi ranskalaisella tyylillä Kaksinkertainen lasiseinäovi Energy Saving Heat Isolulation


Materiaali: eristävä lasi ja lämpöä eristävät alumiiniseosprofiilit (alumiiniseos, jossa puupitoiset alumiiniprofiilit eristeen avulla)


Edistykselliset eristetyt alumiiniprofiilit ja eristetyt alumiiniset ovet ja ikkunat:


Vähennetään lämmönjohtavuutta: eristettyjen alumiiniprofiilien käyttö, eristyslasirakenteen käyttö, vähentäen tehokkaasti lämmönjohtamista ovien ja ikkunoiden kautta

Estä lauhduttaminen: kun lämpötila on erilainen sisä- ja ulkotilanteissa, eristetyt alumiiniprofiilit vähentävät sisäkondensaation mahdollisuutta pinnan profiiliin.

Ympäristönsuojelu: käyttämällä eristysjärjestelmiä energiankulutuksen vähentämiseksi samalla, kun ympäristösäteilystä johtuva ilmastointi ja lämmitys vähenevät.

Vähennä melua: eristyslasi- ja alumiiniprofiilien avulla eristetty alumiininen ovi ja ikkuna voivat vähentää melua yli 30 dB.

Värikäs: eristetyt alumiiniprofiilit sisältävät pääasiassa alumiiniprofiilia ja ulkona olevaa alumiiniprofiilia, ulkoprofiili voidaan anodisoida ja jauhemaalattu, keskipitkällä kun alumiiniprofiili voidaan tuottaa erilaisiin väreihin, kuten puurakeisiin ja elektroforeesiin.

window powder coat 7002.jpg

Pailian-puristettujen alumiiniprofiilien etuna.
Korkealaatuisten, luotettavien ja korkean suorituskyvyn omaavien rakennustuotteiden valmistajille ja valmistajille Pailainin edut ovat vakiona.

  1. Asuin-, kaupallinen asuminen.

  2. Lämpöominaisuudet.

  3. Rakenteiden suorituskykyvaatimukset.

  4. Vaikutusvaatimukset.


Pailian Aluminium keskittyy korroosiota kestävään jauhemaalattuun rakennuskäyttöön, alumiinipuristusprofiiliin, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja edistyksellisten laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle laadukkaat, erittäin tarkat jauhemaalatut puristustuotteet. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

Whatsapp : +86 13925948161

QQ: 1803250360

Sähköposti: zhonglian1993@163.comLähetä kysely