19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiiniset kaideprofiilit

Puiset rakeiset alumiiniset kaideprofiilit Kaide- / käsijohdealumiiniprofiilialumiiniseoksessa on avoin näkyvyys, ilmanvaihto, tuuletus, sen linjat ovat valoisat ja siistit, kerrokset ovat selkeät ja koko tila on harmoninen ja naisellinen asennuksen jälkeen. Se kuvastaa yksinkertaista ...

Kuvaus

Puiset rakeiset alumiiniset kaideprofiilit

Kaide- / kaide-alumiiniprofiilialumiiniseoksessa on avoin visio, ilmanvaihto, tuuletus, sen linjat ovat valoisat ja siistit, kerrokset ovat selkeät ja koko tila on harmoninen ja naisellinen asennuksen jälkeen. Se kuvastaa yksinkertaista ja selkeää modernia tyyliä.

Rakenne on yksinkertainen ja stereoskooppinen vaikutus on vahva. Jatkuvan telanmuodostuksen avulla asennusrakenne on erityinen kölin napsautusrakenne, ja asennusmenetelmä on samanlainen kuin tavallinen nauhan holkki, joka on yksinkertainen ja kätevä.

Kätevä huolto: Jokainen kaide- / käsijohdealumiiniprofiilialumiiniseos on itsenäinen - itsenäinen, voidaan asentaa ja purkaa vapaasti, ilman erikoistyökaluja, kätevä ylläpitoon ja ylläpitoon.

Kalusteet, ilmastointijärjestelmät ja palontorjuntalaitteet voidaan sijoittaa kattoon, jotta saadaan aikaan yhdenmukainen yleinen visuaalinen vaikutus.

Läpinäkyvä ja tilava, se on yksi modernin koriste-suunnittelun päätuotteista, joka on kätevä ilman kiertoon. Samanaikaisesti, kun lämpöä kuluu, valo voidaan jakaa tasaisesti, jolloin koko tila on tilava ja kirkas.


Tuotetiedot:


handrail aluminum profile 9013

kaideprofiili puisilla rakeilla


handrail aluminum profile 9014

puinen rakeinen alumiiniprofiili kaidellePakkausviite:

package -5package -4


Meidän etumme:

Alumiiniprofiilin suuri toimituskyky

Alumiiniprofiilin tiukka laadunvalvonta

Asiakkaan malli ja logo ovat tervetulleita

Pieni tilaus hyväksyttävä


FAQ:

K: Entä tuotteidesi laatu?

V: Tehtaamme on ISO9001: 2008 -sertifioitu, ja tuotteitamme viedään pääasiassa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Joten laatu on varmasti korkealaatuista.

K: Voitko työskennellä näytteeni kanssa?

V: Kyllä, voimme työskennellä näytteen, värinäytteen arkin ja myllyn suulakepuristusnäytteiden kanssa.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiiniset kaideprofiilit, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely