19@zl-alu.com +8618825982330
Fluorihiilipäällysteiset alumiinipuristukset

Fluorihiilipäällysteiset alumiinipuristukset

Fluorihiilipinnoitteella on erinomainen haalistumisen estävä, kukinnanesto, ilman saastuminen (hapan sade jne.) Korroosionkestävyys, voimakas UV-kestävyys, vahva halkeamienkestävyys ja kyky kestää ankaria sääolosuhteita.

Kuvaus

Fluorihiilipäällysteiset alumiinipuristukset


Fluorihiilipinnoitteella on erinomainen haalistumisen estävä, kukinnanesto, ilman saastuminen (hapan sade jne.) Korroosionkestävyys, voimakas UV-kestävyys, vahva halkeamienkestävyys ja kyky kestää ankaria sääolosuhteita.

Fluorihiilipihkamaalaus on pinnoite, joka on valmistettu polyvinylideenifluoridihartsista nCH2CF2-leivonnassa (CH2CF2) n (PVDF) tai metalli-alumiinijauheesta. Fluorihiilivedyn kemiallinen rakenne yhdistetään fluori / hiili-sidoksella. Tämä rakenne, jolla on lyhyet sidosominaisuudet, yhdistyy vetyionien kanssa, jotta siitä tulee vakain ja vahva sidos. Kemiallinen rakenne on vakaa ja luja, mikä tekee fluorihiilipinnoitteiden fysikaalisista ominaisuuksista erilaisia ​​kuin yleiset pinnoitteet. Kulumiskestävyyden lisäksi mekaanisten ominaisuuksien kannalta iskunkestävyydellä on erinomainen suorituskyky, etenkin ankarissa sääolosuhteissa ja ympäristössä, ja sillä on pitkäaikaisia ​​haalistumisen ja ultravioletin vastaisia ​​ominaisuuksia.

pvdf coating 8004pvdf coating 8007

pvdf coating aluminium profile zhl9004

pvdf coating 8002


Suosittu sarja

Verhojen seinäsarjaOvi- ja ikkunasarjatTeollisuusprofiilitAlumiinilevy
80-200-sarjan lasiset verhotGR50, 508, 55, 65 ja 65A -sarjan rikkoutuneet siltaprofiilit kotelojärjestelmäänAutoteollisuuden profiilitCNC-käsittely, PVDF-pinnoitus, puristus saatavana räätälöityyn suunnitteluun
Alumiinista ja muovista verhojen seinät


Pistetuet verhoseinätGR85, 958, 90, 95 ja 966 -sarjan rikkoutuneet siltaprofiilit liukuvaan järjestelmäänElektroniset profiilit
Koukutyyppiset verhot seinät


Lämmöneristävät rikkoutuneet siltaverhojen seinätYG 868, 968, 90A, 50B, 50C, 50E ja muut sarjat tavallisille liuku- ja kotelojärjestelmilleMekaaniset profiilitPakkausviite:

package -3


FAQ:

1. Voitko työskennellä näytteeni kanssa?

Kyllä, voimme työskennellä näytteen, värinäytteen arkin ja myllyn suulakepuristusnäytteiden kanssa.

2. Onko sinulla suunnitteluominaisuuksia?

Kyllä, autamme mielellämme projektisi suunnittelussa. Ota yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa suunnitteluprosessissa.

3. Kuinka käsitellä sitä, kun niiden havaitaan olevan huonolaatuisia?

V: Voitte olla varmoja siitä, että kaikki tuotteemme ovat QC-tarkastettuja ja hyväksyttyjä tarkastusselosteen kanssa ennen toimitusta ja että yleensä ei ole vaatimustenvastaisuutta; Jos tuote ei vastaa vaatimuksia, ota heti yhteyttä meihin, ota kuvia, tarkistamme ongelmat ja teemme niitä uudelleen tai korjaamme ensimmäistä kertaa, mistä aiheutuvat kuljetuskustannukset maksetaan yrityksellemme.

4: Mikä sertifikaatti sinulla on? Mikä&# 39 on standardisi?

V: Meillä on ISO-sertifikaatti. Vakiomme on DIN, AAMA, AS / NZS, Kiina GB.


Ota meihin yhteyttä

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com


Tehtaan osoite:

# 2 Guohong Road, 2. teollisuuspuisto, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: fluorihiilipäällysteiset alumiinipuristimet, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely