19@zl-alu.com +8618825982330

Äänieristetty Vesitiivis Tuulenpitävä okkulttirakenne jauhemaalattu julkisivuverhous ja lasiseinän alumiiniprofiili

Jauhemaalattu alumiiniprofiili Verhotseinä on rakennuksen kirjekuoren ulkoseinä, se kiinnittyy seinään ja näyttää verholta

Kuvaus

Äänieristetty vesitiivis Tuulenpitävä okkulttirakenne jauhemaalattu julkisivuverhous ja lasiseinäinen alumiiniprofiili


PVDF 7001.jpg

Jauhemaalattu alumiiniprofiili Verhoseinä on rakennuksen kirjekuoren ulkoseinämä, se kiinnittyy seinään ja näyttää verholta, se tunnetaan myös "verhoseinäksi, alumiiniseinäseinäksi, alumiiniseinäseinäksi, alumiiniseinäseinäksi, Alumiini julkisivu, alumiiniset julkisivut ".

Alumiininen verhoseinä koostuu paneeli- ja alumiiniprofiilista, joka tukee rakenteellista järjestelmää ja jolla on tietty siirtymisominaisuus tai itsensä muodonmuutoskyky suhteessa päärakenteeseen. Se ei kanna päärakenteen ulkoista rakennetta tai koristeellista rakennetta (ulkoisen kehyksen tukijärjestelmä on myös verhoseinäjärjestelmä).

Alumiiniprofiilinen verhoseinä on vahva, kevyt, se on kaunis rakennusmateriaali, joka korvaa perinteisen muuraus- tai ikkuna-seinämenetelmän yhdistelmän, ympäröi koko rakennuksen ulkorakenteen päärakenne kauniin, toimivan ja terveellisen seinämän Ulkopuolella seinän rakentamismenetelmä.


Pailian Aluminium keskittyy äänieristettyyn vesitiiviiseen tuulenpitävästä okkulttirakenteesta, jossa on pulverimaalattu julkisivupäällyste ja lasiseinäinen alumiiniprofiili, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.


Ota yhteyttä saadaksesi viimeisimmän HINTA NYT!

OEM-suunnittelutuotteelle lainaustamme on piirustuksesi tai näytteiden vastaista.

Jos sinulla on jotain, voit lähettää meille lisätietoja.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Lähetä kysely