19@zl-alu.com +8618825438762

Suulakepuristettu alumiini, suorakulmainen letku

suulakepuristetut alumiiniset suorakulmaiset letkut Yrityksemme on erikoistunut tuottamaan erityyppisiä alumiiniputkia, neliömäisiä alumiiniputkia ja suulakepuristettuja alumiiniputkia. Toimita erityyppisiä alumiiniputkia ja sen materiaaleja ovat 6060, 6061, 6063, 6463, 6082, 7005 kilpailukykyiseen hintaan. Toimittaa...

Kuvaus

suulakepuristettu alumiini suorakulmainen letku

Yrityksemme on erikoistunut tuottamaan erityyppisiä alumiiniputkia, neliömäisiä alumiiniputkia, suulakepuristettuja alumiinisia suorakulmaisia letkuja. Toimita erityyppisiä alumiiniputkia ja sen materiaaleja ovat 6060, 6061, 6063, 6463, 6082, 7005 kilpailukykyiseen hintaan.

Toimittaa saumattomia alumiiniputkia, suuren halkaisijan omaavia alumiiniputkia, värillisiä alumiiniputkia, erityislaatuisia alumiiniputkiputkia, alumiiniputkien syväkäsittelyä, alumiiniputkien hitsausta, alumiiniputkien taivutusta, alumiiniputkien käsittelyä, sotilasalumiinia, tarkkuusalumiinia, alumiiniputkiporausta, alumiinia viimeistely, alumiiniseospinnoitus, alumiiniputken viimeistely, alumiinimateriaalien taivutus, alumiiniseosprofiilien taivutus, alumiiniprofiilin taivutus, alumiinin käsittely, alumiinin käsittely, suuren halkaisijan omaava alumiiniputki, suuri kaliiberialumiinitanko, suuri halkaisijaltaan alumiiniputki, suuren halkaisijan omaava alumiinitanko, armeijan alumiini , sotilasalumiini, erittäin teräväpiirtoalumiini, suuren osan alumiinirivi, erittäin paksu alumiinirivi, erittäin leveä alumiinirivi, alumiinihitsaus, alumiinin syväkäsittely, alumiinin työstö.

Tehtaamme tuottamien alumiiniputkien tarkkuus: alumiiniputkien suora suulakepuristus, alumiinitankojen toleranssit ± 0,10: n tarkkuudella, kylmävedettyjen suulakepuristettujen alumiinien suorakulmaisten letkujen toleranssit jopa ± 0,01, tarkkuusalumiiniputket tuotantoprosessissa koko Taiwanin prosessin ajan Prosessi, laadunvarmistus; Itse tuotteella on hyvä viimeistely ja sileys, ja sitä voidaan käsitellä asiakkaan näytevaatimusten ja piirustuskoon mukaan.


Tuotteen perustiedot:

materiaali: alumiininen neliöseos
Tekniset tiedot: leveysalue on 25 - 150 mm ja sivukorkeus on 30 - 300 mm
Paksuus: 0.8-10.0mm
Pituus: yleensä pituus on 6m, voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan
Käsitellä asiaa: pultruusio tai suulakepuristettu
pinnoite: jauhemaalaus, eloksoitu pinnoite, puunjyvä, kiillotus, harjattu, hiekkapuhallus jne.
Väri: voidaan säätää asiakkaan vaatimusten mukaan
Palosuojaus: ei palamista, sopii korkean lämpötilan olosuhteisiin
Huomautukset: Taivutetun alumiinin neliön paksuus on 1,2-3,0 mm

aluminium pipes tubes 2314retanguler aluminum tube 9002retanguler aluminum tube 9004


Meidän etumme:

1: Ammattitaitoinen T & K-suunnittelutiimi voidaan räätälöidä asiakkaan piirustusvaatimusten mukaan. OEM ODM OBM on hyväksyttävä

2: Ammattitaitoinen ja tiukka QC-tiimi, ottaa käyttöön laatujärjestelmä ISO9001: 2008, asettaa laadunvalvontahenkilöstölle tiukan valvonnan kussakin prosessissa tuotettujen tuotteiden laadussa ja noudattaa tiukasti periaatetta, että ”seuraava prosessi on viimeisen prosessin asiakas”

3: Korkea korroosionkestävyys.

4: Hyvä kulutusta kestävä ja naarmuuntumaton.

5: Koko räätälöity.


Tilausta Käsitellään:

menettely


Pakkauksen viite:

paketti -5paketti -4


FAQ:

K: Mikä on näytteiden ja massatuotannon toimitusaika?

A: 3-8 päivää varastossa oleville tuotteille.

2-3 viikkoa talletuksen vastaanottamisen ja räätälöityjen tuotteiden tilauksen vahvistuksen jälkeen.

K: Voitko toimittaa näytteen?

V: Kyllä, pintavärinäyte on saatavana.

K: Onko OEM-tuotteita saatavana ja entä muotti maksaa?

V: OEM on tyytyväinen, muotin hinta riippuu suunnittelusta, lähetä meille piirustus tai näyte. Uuden muotin ja näytteen valmistus vie noin 15 päivää.


Ota meihin yhteyttä:

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.

Hot Tags: suulakepuristettu alumiininen suorakulmainen letku, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely