19@zl-alu.com +8618825982330

Kolmion samppanja alumiinista puristettu putki

Kolmion samppanja-alumiinista pursotettu putki on huippuluokan alumiinituotetta, jonka väri on samppanjaa. Sen paremmuus on perusta tasaiselle ja sileälle pinnalle tuskin ilman mekaanisia viivoja. Myös kolmion muoto on erikoisuus, jota käytetään laajalti käsiraiteille ja muulle arkkitehtoniselle tyylille. Voimme tarjota myös erityyppisiä ja erivärisiä alumiinista puristettuja putkia asiakkaan pyynnöstä.

Kuvaus

luonteenomainen

Suulakepuristettu alumiiniputki integroidaan suulakepuristuskoneella, joka perustuu nykyiseen muottiin tai kehittää muottipohjaisen asiakkaan piirustuksen. Varastomme sisältää yli 300 tyyppistä alumiinista puristettua putkimuottia vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Väri voidaan myös räätälöidä. Samppanjavärille voimme tarjota 5 tyyppiä valitaksesi mitä muita tehdasasetuksia ei ole saatavana.


Tuotteen paremmuus perustuu pohjaan tasaisella ja sileällä pinnalla tuskin ilman naarmuja tai mekaanisia viivoja. Verrattuna muuhun valmistukseen, sen huippuluokan ulkopuoli vain vastaa asiakasta tiukalla pyynnöllä.

Champagne color2.jpg

Samppanja-alumiinista puristettu putki


other color of aluminum extruded tube.jpg

Muu väri


Myös kolmion muoto on erikoisuus, jota käytetään laajalti laiturin tai portaiden käsikiskoon. Eri kokoisia alumiinista suulakepuristettuja putkia, joiden paksu ja ohut paksuus, käytetään myös laajasti arkkitehtonisessa tyylissä, teollisessa alumiiniosassa ja niin edelleen.


Parametri

otsikko

Suulakepuristettu alumiiniputki, kolmion samppanjapuristettu alumiiniputki

Kategoria

Alumiiniprofiili

materiaali

Alumiiniseos (6063, 6061,6464,6082)

luonne

T5

Koko

Pituus on 3-6 m tai asiakkaan pyynnöstä

Muoto

Kolmio tai puristettu asiakkaan piirustuksen mukaan

Pintakäsittely

Anodisoitu, hiekkapuhallus, kiillotus, elektroforeesi, voimapinnoitus

Väri

Samppanja ja räätälöity on saatavana

Todistus

TUV, ASTM, GB

alkaen

Guangdong, Kiina


Lisätietoja, ota meihin yhteyttä:

winnie

Puhelin / Me Chat: +86 13590550789

Sähköposti: 23@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.

Hot Tags: kolmion samppanja alumiinista pursotettu putki, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely