19@zl-alu.com +8618825982330

Muokatut puristetut alumiinimuodot auringonkukan jäähdytyselementti

Mukautetut suulakepuristetut alumiinimuodot auringonkukan jäähdytyselementti Auringonkukan jäähdytyselementti ja hienon muotoinen jäähdytyselementti ovat tyypillisiä alumiiniseoksesta suulakepuristettuja tuotteita. Se on pääosin valmistettu 6063-T5 tai 6061-T5 ja se on mahdollista suunnitella asiakkaan CAD-piirustuksen tai näytteen mukaan. Alumiiniseoksesta valmistettu jäähdytyselementti ei ...

Kuvaus

Muokatut puristetut alumiinimuodot auringonkukan jäähdytyselementti

Auringonkukan jäähdytyselementti ja evämuotoinen jäähdytyselementti ovat tyypillisiä alumiiniseoksesta suulakepuristettuja tuotteita. Se on pääosin valmistettu 6063-T5 tai 6061-T5 ja se on mahdollista suunnitella asiakkaan CAD-piirustuksen tai näytteen mukaan. Alumiiniseoksesta valmistettua jäähdytyselementtiä ei voida käyttää keskilämmitysjärjestelmässä, mutta sopii hyvin perheen itselämmitysjärjestelmään.


Tuotteen yksityiskohdat

Tuotteen nimi Muokatut puristetut alumiinimuodot auringonkukan jäähdytyselementti
Alumiiniseos 6063-T5, 6061-T5, räätälöinti
Koko Kuten kohti asiakkaan CAD
hakemus Monet liiketoiminnan kentät lämmön jakamiseen
Brändi Pailian / Yalian / Zhonglian alumiini
alkuperä Foshan, KiinaYrityksen esittely

Guangdong zhonglian Aluminium Co, Ltd, tämä suuri perhe, on kehittynyt itsestään vahvaksi ammattimaisiksi alumiinituotantolaitoksiksi, joissa on erikoisteknologiaa, johtajia ja erinomaisia myyntihenkilöitä perustamisen jälkeen vuodesta 1993. Tästä lähtien olemme valmistaneet tuhansia erilaisia alumiinituotteita. .

Voimme tarjota sinulle yhden paketin palvelun muottikehityksestä ja testistä, alumiinin puristamisesta, pintakäsittelystä, CNC-jatkoprosessoinnista, laadunvalvonnasta, pakkauksesta, kuljetuksesta jne.


Tehtaan portti ja tiimimme

aluminium profile 001


työpaja

aluminium factory workshop


Lisätietoja, pls ota meihin yhteyttä!

Yhteyshenkilö Kirsikka Chan
WhatsApp / WeChat 18825438762
Sähköposti 12@zl-alu.com
Osoite # 2 Guohong Road, värimetallimetallipuisto, Shishanin kaupunki, Nanhain piiri, Foshanin kaupunki, Guangdongin maakunta, Kiina
Yrityksen verkkosivu http://www.zhl-alu.com
Googlen verkkosivusto https://www.pailian-aluminium.com/


Lähetä kysely