19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiinipuristusaineen T-aukko

T-rakoalumiininen suulakepuristusaine on eräänlainen alumiiniprofiili, joka on suulakepuristettu suoraan t-raon muotoon perustuen kehittyneeseen muottiin. Voimme tarjota sinulle parasta laatua ja vankkaa tuotetta, joka perustuu korkealaatuiseen alumiinimateriaalimme ja suulakepuristuslaitteeseemme (raskaimman mallin arvo on 2500T), tarkkaan muottiin.

Kuvaus

yleinen

T-aukko alumiininen suulakepuristusmateriaali on alumiiniprofiilin tyyppi, joka on suulakepuristettu suoraan t-raon muotoon, joka perustaa kehitetyn muotin. Voimme tarjota sinulle parasta laatua ja vankkaa tuotetta, joka perustuu korkealaatuiseen alumiinimateriaalimme ja suulakepuristuslaitteeseemme (raskaimman mallin arvo on 2500T), tarkkaan muottiin.


Parametri

erä

Alumiininen suulakepuristusaine, alumiinin suulakepuristusaine T-aukko

Kategoria

Alumiiniosa

materiaali

Alumiiniseos (6063, 6061,6463,6082)

luonne

T5, T8

Pituus

3-6m tai muita on saatavana

Koko (mm)

40 * 40, 40 * 80, 80 * 80, 45 * 120 jne

Muoto

T - profiili, neliö, pyöreä, litteä, kulma jne

Pintakäsittely

Tehtaan viimeistely, eloksoitu, hiekkapuhallus, kiillotus, elektroforeesi, voimapinnoitus jne.

Väri

Vaikka musta, hopea, pronssi, kulta, samppanja, tumma jne

Todistus

ASTM, GB

alkaen

Guangdong, Kiina

Toimitus

15-30 päivää, voi kuulla meitä


luonteenomainen

Parhaiten myymämme t-korttipaikan alumiinipuristusaineet ovat 40 * 40 -sarja. Tarkan muotin ja kunkin materiaalin tarkan havaitsemisen perusteella voimme tarjota sinulle upeita esineitä, jotka sopivat läheisesti toisiin tarvikkeisiin (kuten asiakkaan tarjoamat pultit), jotka on helpompi asentaa, välttäen huolta myynnistä. Sen pintakäsittely, kuten anodisointi jne., Paksuus voi olla enemmän kuin 13 U, mikä välttää naarmuuntumisen, mikä myös tekee alumiinin suulakepuristusmateriaalista kiinteämmän ja kauniin, kestävän.

4040 Series of Aluminum Extrusion Material.jpg

4040-sarja


Aluminum Extrusion Material V slot.jpg

V-aukon alumiinipuristusmateriaali


Alumiinista puristetun materiaalin t-aukko voidaan myös räätälöidä muihin muotoihin, enemmän, voimme tarjota myös sarjojen palvelemisen, mukaan lukien materiaalien puristamisen, pintakäsittelyn, syväprosessin lopputuotteeseen asiakkaan pyynnöstä.

CNC Process

CNC-prosessi

Käyttää

Alumiinista puristettua materiaalia käytetään laajalti teollisuudessa, automaation kokoonpanolinjalla, rakennuksissa, alumiinirungossa ja muissa, mukaan lukien kevyt ja raskas tyyppi. Se tulee yhä suositummalle kauneuden ilmeensä ja hitsauksen välttämisen perusteella.


Lisätietoja, ota meihin yhteyttä:

winnie

Puhelin / Me Chat: +86 13590550789

Sähköposti: 23@zl-alu.com

Tehtaan osoite: # 2 Guohong Road, 2nd Industrial Park, Changhongling, Dali Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiinista puristettu materiaali t-aukko, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely