19@zl-alu.com +8618825982330

Alumiininen T-korttipaikka

Teollinen alumiiniprofiili on alumiiniseos, joka on metalliseosmateriaalin pääkomponentti, alumiininen sauva kuumasulan läpi, suulakepuristus, jotta saadaan erilainen Alumiinimateriaali poikkileikkausmuodossa, mutta lisätty seoksen osuus on erilainen ja mekaaniset ominaisuudet ja tuotettujen teollisten alumiiniprofiilien käyttökohteet ovat myös erilaiset. Soveltamisala Yleisesti ottaen teolliset alumiiniprofiilit viittaavat kaikkiin alumiiniprofiileihin paitsi rakennusten ovien ja ikkunoiden, verhoseinien, sisä- ja ulkokoristeluiden sekä alumiiniprofiilien rakentamiseen.

Kuvaus

Teolliset alumiiniprofiilit: käytetään pääasiassa teolliseen tuotantoon ja valmistukseen, kuten automaattiseen mekaaniseen laitteistoon, kotelon luustoon ja erilaisiin yrityksiin mukauttaa muotti omien mekaanisten laitteidensa vaatimusten mukaisesti, kuten kokoonpanolinjakuljettimella, nostimella, annostelulaitteella, testauslaitteilla , hyllyt, jne., elektroniikkateollisuutta ja puhtaita huoneita käytetään enimmäkseen.


Tuotteen Kuvaus:

materiaali alumiininen 6063-seos
Tarkkuus +/- 0,13 mm
Mfg. Prosessi puristamiseen
Tuotantolaitteet Ekstruusio työpaja: suulakepuristettu kone, hiekka ydin kone, lämpökäsittely uunissa, shot puhallus kone
Työstökone: CNC, NC sorvi
Pintakäsittely eloksoitu, hiekkapuhallus, harjattu, kiillotus, jauhemaalaus jne.
Testauslaitteet kovuusmittari, CMM, karheusmittari ja kolmannen osapuolen laboratorio muuhun omaisuuteen.
Myyntipiste OEM-palvelu
Rauta, ei-rautamateriaali
Ulkonäkö ja strukturoidut osat
Alikokoonpano
Koneistuksen kyky CNC-työstöosat, NC-sorvit ja sorvausosat, alihankintapalvelu.
Materiaalin saatavuus 6000-sarjan alumiiniseoksesta.
Lopeta saatavuus jauhemaalaus, kiillotus, harjaus, räjäytys, hiekkapuhallus, anodisointi
IPQC IPQC koko koneistusprosessin, paikalla tapahtuvan materiaalin paikalla tarkastuksen, koneistusprosessin paikalla tehtävän tarkastuksen ja AQL: n


teollinen 8021.jpg

Lisää materiaalitoimintoa:

Seoksen koostumuksen ja seoslaatujen mukaan:

1, 6063, 6063A, 6463A, 6060, teolliset alumiiniseosprofiilit. Sen lisäksi, että sitä käytetään laajasti rakennuksen oviin ja ikkunoihin sekä verhoseinien rakenteisiin ja koristeaineisiin, sitä käytetään laajalti myös sisustus-, wc-, lämpöpatterit, nostokäpäprofiilit ja yleiset teolliset putket ja palkit.

2, 6061, 6068 alumiiniseosten teollisuusprofiileja. Käytetään pääasiassa jääkaapin, konttien lattiaan, kuorma-auton runko-osiin, laivan korirakenteisiin, rautatiekulkuneuvoihin, suuriin kuorma-autoihin ja muihin mekaanisiin rakenteisiin.

3, 6106 alumiiniseos teollisuusprofiileja. Käytetään laajalti erilaisissa putkissa, johdot ja sauvat, jotka vaativat korroosionkestävyyttä.

4, 6106, 6101B alumiiniseoskotelossa olevat teolliset profiilit. Suurten sähköisten johtosarjoiden tuotantoon, erilaisiin sähköjohdinmateriaaleihin.

5, 6005 alumiiniseoskotelossa olevia teollisia profiileja. Käytetään pääasiassa tikkaita, TV-antenneja, TV-kantoraketteja jne. Varten.

6, 6005A alumiiniseos teollisuusprofiileja. Sillä tuotetaan tärkeitä materiaaleja suurten nopeuksien junille, metroajoneuvoille, kevyille junakulkuneuvoille, kaksikerroksisille junille, luksusbusseille ja muille modernille kuljetusteollisuudelle, jotka vaativat lujia ja monimutkaisia osia. Sitä käytetään suurien ajoneuvojen, tärkeiden osien ja suurien osien rakenteellisiin komponentteihin. Koristeosat.

7, 6351T6 alumiiniseoskotelossa olevat teolliset profiilit. Sitä käytetään useimmiten moottoriteiden liikenne- ja kaasu-, öljy- ja vesijohtojen suulakepuristetuilla rakenteilla.

8, muut alumiiniseokset teolliset profiilit. Esimerkiksi suuren lujuuden omaavia alumiiniseosprofiileja ja palkkeja, kuten 2024.7075, kehitetään, ja uudet perustetut sammutusuunit ja laajamittaiset kiristyskoneet suunnitellaan sopivan massatuotantoon.


Tekniset yksityiskohdat

Tekninen prosessi CNC-koneistus, EDM W / C
Ulottuvuus Asiakkaan kuvamateriaali on saatavana
Capability Jyrsintä: Pituus, työstöalue jopa 1100 * 600 mm
Kääntö: halkaisija 0,05mm ~ 300mm; Pituus 0,5mm ~ 750mm
Langan leikkaus: työstöalue voi olla jopa 450 * 400 * 300 mm
Tarkkuus Kääntäminen ja jyrsintä: +/- 0,002 mm (+/- 0,000098 tuumaa)
Langan leikkaus: +/- 0,002 mm (+/- 0,000098 tuumaa)


Miksi valita meille:

1. Täysin koneistuspalvelut:

Kiinnitysosat, Työstöosat, CNC-jyrsintä- ja sorvausosat, CNC-jyrsintäosat, CNC

metalliosat, hiontaosat, leimausosat, valu- ja taontaosat, kokoonpanopalvelut.

2.Verious Machining Materials:

Metalliset osat, ruostumaton teräsosat, seosteräsosat, messinkiosat, pronssiosat, kupari

osat, alumiiniosat, muoviosat jne.

3.Various Pintakäsittely:

Anodisointi, galvanointi, kiillotus, jauhemaalaus, musta, kovettuminen, maalaus ja

paljon muita osia.

4.Earth-ystävälliset tuotteet

5. Pieni tilaus hyväksyttävä

6. Palautus ja valvonta


Ota meihin yhteyttä

Josephine

Cel: +86 18825982330

Skype: zhonglianalu

Sähköposti: 6@zl-alu.com

Tehdasosoite: # 2 Guohong Road, toinen Industrial Park, Changhongling, Dali kaupunki, Nanhai District, Foshan City, Guangdong.China.


Hot Tags: alumiini t raidelevy, Kiina, tehdas, halpa, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely