19@zl-alu.com +8618825982330
2018 alumiinimarkkinoiden näkymät: ympäristönsuojelulähde alumiinin hinnoista hieman siirtyi painopisteen keskelle

2018 alumiinimarkkinoiden näkymät: ympäristönsuojelulähde alumiinin hinnoista hieman siirtyi painopisteen keskelle

Jan 05, 2018

Vuoden 2017 alumiiniteollisuuden kotimainen tarjontapuolen uudistus toteutetaan puhdistamalla vaatimustenvastainen tuotantokapasiteetti ja valvomalla tiukasti vasta kasvanut tuotantokapasiteetti, jotta tuotantokapasiteettia voidaan tehokkaasti kontrolloida. Samanaikaisesti syksyn ja talven lämmityskausi rajoittaa tuotantoa, vaihe rajoittaa tuotannon kasvua. Vuoden toisella puoliskolla politiikkojen keskittymisen vuoksi koko vuoden tarjonta on kuitenkin edelleen runsaasti.

Vuonna 2018 Kiinan talouden taantuma, jota hallitsevat perinteiset kiinteistöt, vaikuttaa alumiinin kotimaiseen kulutukseen eri toimialoilla. Elektrolyyttisen alumiinin kulutuksen arvioidaan kasvavan vuonna 2018 hieman jonkin verran, kun kasvuvauhti on 6,5 prosenttia 37,67 miljoonaan tonniin. Kotimaisen elektrolyyttisen alumiinin kapasiteetin kasvun kohteena on politiikan valvonta nykyisen nykyisen politiikan ja yhteensopivuus kapasiteetin käyttöönoton odotetaan vuonna 2018 elektrolyyttinen alumiini tuotos 38,07 miljoonaa tonnia, lisäystä 4%, ylitarjontatilannetta helpottaa.

Samalla kun otetaan huomioon kotimaisten ympäristöpolitiikkojen vaikutus elektrolyyttisiin alumiinivalmisteisiin raaka-aineisiin verrattuna muihin ei-rautapitoisiin lajikkeisiin, ympäristöstandardien jatkuva parantaminen edellyttää kustannuslähtöisten hintojen tukemista alumiinin hinnoille.

Vuonna 2018 alumiinioksidin tuotantokapasiteetti Kiinassa voi vastata elektrolyyttisen alumiinin kysyntää. Ympäristönsuojelu on kuitenkin edelleen tärkeä tekijä, joka rajoittaa yritysten perustamista. On arvioitu, että alumiinioksidin tasapainohinta on 3000 yuania / tonni ja vaihteluväli on 2700-3700 yuania / tonni. Prepaked anodes Kun teollisuuden voitot palautetaan, edistetään lisää kapasiteetin ympäristöstandardeja käyttöön. Kuitenkin sen ylävirtaan öljykoksi ja kivihiiliterva ympäristönsuojelusta entistä kustannustehokkaamman anodin hinnankorotukset ovat edelleen korkealla, odotetaan ennalta anodin hinnan 4000-5000 yuania / tonni. Lämpöhiilen hinnat vaikuttavat edelleen tarjontapuolen uudistukseen, hinta pysyy vaihtelevana, hiilen hiilen hintojen odotetaan olevan 460-600 yuania / tonni.

Alumiiniset alumiiniset elektrolyyttiset alumiinituotantokapasiteetit otetaan vähitellen käyttöön lähivuosina. Tuotannon arvioidaan kasvavan 6,6 prosenttia 29,04 miljoonaan tonniin vuonna 2018, ja konservatiivinen kysyntäennuste on 3 prosenttia 29,67 miljoonaan tonniin. Tarjonta ja kysyntä ero kapenee 680 000 tonniin.

Arvioimme 37,67 miljoonaa tonnia elektrolyyttistä alumiinituotantoa Kiinassa, joten vastaava hinta on 15,300 yuania / tonni tuotantokustannuskäyrässä. Kun otetaan huomioon uudistus ja ympäristönsuojelu tukee edelleen alumiinin hinnan odotetaan vaihtelevan Shanghain alumiinin hintaluokassa 14500-16500 yuania / tonni. Sama ulkomailla tuotantokustannuskäyrässä löytää Lun Lun tasapaino hinta 2100 dollaria / tonni läheisyydessä. Koska ulkopuolella on vielä aukko, alumiinin hinnat ovat suhteellisen vahvempia kuin alumiini Shanghai alumiini, alumiinin hinnat ensi vuonna arvioidaan vaihtelevan välillä 2000-2250 dollaria / tonni.

Tarjontapuoluudistus ja ympäristönsuojelupolitiikka ovat edelleen ensi vuonna keskeisiä tekijöitä kotimaisten alumiinihintojen tukemisessa, mukaan lukien hallituksen keskittyminen tulevaisuuden kapasiteettitavoitteisiin ja ympäristönsuojelun rakenteelliset vaikutukset raaka-aineiden hankintaan. Ulkomailla on kiinnitettävä huomiota siihen, että alumiinikapasiteetin tuotantokapasiteetin jatkaminen ja varastotilanne supistuvat odotettua enemmän. Pitkällä aikavälillä alumiinin tarjonta ja kysyntä sekä kotimaassa että ulkomailla ovat parhaillaan tasapainossa lähivuosina. Kokonaisuudessaan alumiinin hintojen volatiliteetti on suhteellisen hidasta.

SUPPLY DEMAND 2018.png