19@zl-alu.com +8618825982330
Vaikuta alumiiniprofiilien käyttöikään

Vaikuta alumiiniprofiilien käyttöikään

Dec 19, 2018

Vaikuta alumiiniprofiilien käyttöikään

Kaikki ovat nähneet erilaisia alumiiniseosprofiilien tuotteita, kuten teollisuusalalla liikkuvaa työtasoa, kokoonpanolinjan työpöytää, teollisuuslaitteiden suoja-aidan, ovien ja ikkunoiden verhoseinämäprofiileja rakennusalalla jne. itse alumiiniseosprofiili, alumiiniseosprofiili on laajalti käytössä, ja se on edelleen itse alumiiniprofiilin pitkäikäinen, ja se on korroosionkestävä ja epämuodostuva. Pitkäaikainen käyttö ei vaikuta sen alkuperäiseen suorituskykyyn, joten tämä on sen suosion perusta. syy. Mitkä ovat syyt, jotka vaikuttavat sen käyttöikään?

Ensinnäkin, jos alumiiniseosten profiileissa käytetyn tiivistysmateriaalin laatu on liian huono, se vaikuttaa. Jos tuotannon tarkkuus ei täytä laatuvaatimuksia, sovitusrako on liian suuri, ja kiinnityksen jälkeen koottavat osat kootaan suoraan ilman tiivistysmateriaalia, niin että naarmut tai muut aineet kulkevat helposti läpi eri kokoonpanoaukkojen läpi ja tunkeutuvat alumiiniprofiiliin ja päärakenteeseen. Sisällä.

Toiseksi, jos oven ja ikkunan tyypin profiili, kuten vedenpitävä rakenne, on kohtuuton, vedenpitävä tiivistekerros ei riitä. Kun altistuminen on alttiina sisä- ja ulkoilman paine-erolle, on helppo päästä alumiiniprofiilin onteloon ja päästä huoneeseen ja päästä alumiiniprofiilin onteloon. Materiaali tai sadevesi ei voi kulkea alumiiniprofiilin tyhjennysjärjestelmän läpi ja päästää sujuvasti ulos ulkona, jolloin alumiiniprofiili aiheuttaa veden kertymistä. Esimerkiksi joissakin paikoissa happosateiden ilmiö voi aiheuttaa hapettumista.

Kolmanneksi, rakenteellinen lujuus ja teräs eivät täytä tuulenpitävän suorituskyvyn vaatimuksia siinä paikassa, jossa terästä käytetään, mikä johtaa alumiinielementtien, laitteistoliittimien, tiivisteiden ja liimamateriaalien rasitusten epämuodostumiseen, jotka aiheuttavat vakavaa muovia muodonmuutos normaaleissa tuulikuormissa. , halkeamia tai vaurioita jne., mikä johtaa alumiinirungon tiivisteen vikaantumiseen, mikä johtaa altistumiseen hapettumiselle.

Jos se on koneen tai suojakotelo sisätilojen teollisuusalalla, alumiiniseosprofiiliamme käsitellään pintaprosessin hapetuksella. Antioksidointikäsittelyn jälkeen profiilin pintaa ei tarvitse käsitellä muilla toimenpiteillä, ja käyttöikää pidennetään tietenkin suojakoneena. Laitoksen normaalia toimintaa tai laitospaikan normaalin toiminnan suojelua, alumiiniseosten profiilien suorituskyvyn etuja ei voida sivuuttaa.

Ulkonäkö on kaunis, ja kone on valmistettu kauniista alumiiniprofiilista, jossa on suojapaneeli tehtaan puhtauden ja meluhaittojen parantamiseksi.

Jos alumiiniseosprofiilin pintakäsittelyprosessi ei ole paikallaan, esimerkiksi mustien pisteiden tai täplikkien pintojen ulkonäkö profiilin pinnalla vaikuttaa sekä alumiiniprofiilin että prosessointitekniikan, kuten kylmän, käyttöön. lämpökäsittely, alumiiniprofiilin vetolujuuden syventäminen jne. Jos sitä ei käsitellä hyvin, se vaikuttaa myös alumiiniprofiilin suorituskykyyn.