19@zl-alu.com +8618825982330
All-alumiininen kotitulostus: alumiinista valmistettu seinäpinta - uusi moderni kodinparannus

All-alumiininen kotitulostus: alumiinista valmistettu seinäpinta - uusi moderni kodinparannus

May 01, 2018

Nykyisessä parannuksessa ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota personointiin, ympäristönsuojeluun ja turvallisuuteen. Alumiiniseinäisten seinien ulkonäköä viime vuosina voidaan käyttää luomaan yksilöllisiä sisustustekniikoita ja -ominaisuuksia kuluttajien mieltymysten mukaisesti, joilla on tärkeä rooli taiteilijan pukeutumisen, olohuoneen, ravintola, hotelli, majatalo Ja niin kaikkialla. Tässä on vain muutamia alumiiniseinäisten seinien etuja.

1 , Eristys ja lämmöneristys

Kansallinen arvovaltainen osasto on testannut lämmöneristyskyvyn kansallisen standardin mukaisesti. Asennushuoneen ja yhteisen levyn asennustilojen lämpötilan ero on 7 astetta. Verrattuna maaliin ero on 10 astetta. Se on kuuma kesällä eteläisissä kaupungeissa ja kylmän seinän sisustusmateriaali talvella pohjoisissa kaupungeissa on paras materiaali. . Alumiinista kiinnitetyt seinät ovat ainutlaatuisia lämpöeristysominaisuuksia, jotka kokonaan ratkaise auringonvalon yläkerroksen tiloissa, joissa tuotetta käytetään parvekkeelle, aurinkohuoneeseen ja Villaan. Jotta saavutettaisiin merkittäviä energiansäästöjä, se on myös energiaa säästävä koriste-aine, jota maa tukee voimakkaasti.

 

2, äänieristys

Valtion tason valtuutettujen osastojen äänen eristystaso 29 desibeliä vastaa kiinteiden seinien äänieristystä. Jos sitä käytetään kylpyhuoneissa, se voi luonnollisesti ratkaista vedenalaiset putket ja sitä voidaan käyttää myös erilaisissa äänieristetyissä tiloissa tehtaissa.

 

3, palontorjuntatoiminto

Kansallinen valtuuttava osasto on testannut alumiinista kiinnitetyn seinäpinnan saavuttaakseen b1-paloluokituksen, joka pystyy vastaamaan projektin palontorjuntarpeisiin.

 

4, super-kovuustoiminto

Alumiinilaminoidut seinät on yhdistetty alumiiniseoslevyllä ja polyuretaanilla tuotteen lujuuden ja kovuuden lisäämiseksi ja niitä voidaan käyttää erilaisissa kiinnitysseinissä.

 

5, vedenpitävä ja kosteutta

Alumiinista kiinnitetyt seinäpinnat ovat kosteutta kestäviä ominaisuuksia, jotka sopivat erityisen hyvin etelän koristeluun ja ratkaise ongelmajätteen ongelmat etelässä sijaitsevan kodin remontin seinien vuotoissa.

 

6, vihreä toiminto

Alumiiniseinäpinnan pintaan käytetyt raaka-aineet ovat kaikki alumiinista kiinnitetyt seinäpinnat. Ympäristöystävälliset materiaalit asennetaan. Asennettu huone on ympäristöystävällinen ja mauton. Jos huone on kokonaan uusittu, maalausprosessia ei ole mahdollista ratkaista sisustusmateriaalien ajan ja maalin haju huomioon ottaen. Se asennetaan huomenna. Se säästää aikaa.

 

7, asenna kätevät ominaisuudet

Alumiinista kiinnitetyt seinäpinnat on suunniteltu perinteisellä puristuslevyn asennusmenetelmällä, joka ratkaisee suuresti muiden alumiinilevyjen hankalat asennukset. Se myös poistaa ammattilaisten ja tavallisten puunjalostusteknisten ammattilaisten tarvetta asentaa ne. Se voidaan asentaa suoraan alkion seinän seinään ja alkuperäiseen perinteiseen kattoon. , Säästä aikaa, säästä aikaa ja säästä tilaa.

 

8, helppo puhdistaa ilman muodonmuutoksia

Alumiiniset seinätuotteet voidaan puhdistaa suoraan kankaalla ja ratkaista huolellisesti alumiinista kiinnitetyn seinäpinnan korjaus. Tässä tuotteessa käytetty polyuretaanikomposiititekniikka ei saa muodonmuutoksia eikä ikääntymistä muodostumisen jälkeen.

 

9, tyylikäs avaruustoiminto

Alumiini seinäpinta sovellus monitoimiratti, voi olla erilaisia kokoonpanomenetelmiä, voi olla suoraan solki, taistelu, telakointi ja muu nopea yhdistelmä.

 

10, tilaa tilaa

Alumiiniset seinätuotteet voidaan asentaa seinään ruuveilla, jotka voidaan asentaa seinälle ilman alustaa, mikä voi säästää vähintään 5-10 cm: n tilaa.


ZHONGLIAN ALL ALU HOUSING.jpg