19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinin hinnat nousivat toisella neljänneksellä tai jatkoivat ylöspäin

Alumiinin hinnat nousivat toisella neljänneksellä tai jatkoivat ylöspäin

Apr 23, 2018

Viime aikoina jotkut pörssiyhtiöistä, jotka pääasiassa harjoittavat elektrolyyttistä alumiinia, ilmoittivat ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksen vähennysilmoituksen, mikä heijasti kotimaisten elektrolyyttisten alumiinien hintojen laskua 15 000 juania / tonni 13 000 yuania / tonni neljänneksellä. Toisesta vuosineljänneksestä lähtien kotimaiset elektrolyysi alumiinipistehinnat ovat nousseet. Shanghain päiväkohtaisen haastattelun kohteena oleva elektrolyyttinen alumiiniprofiililevyinen yritys Luoteis-Kiinassa ilmoitti, että joidenkin kansainvälisten tapahtumien vaikutuksesta ja kysynnän kasvusta johtuen elektrolyyttinen alumiinihinta toisen neljänneksen aikana on " mieluiten optimistinen " .

 

Ylimmän johdon analyysin mukaan kysyntäpuolella ensimmäiseen vuosineljännekseen verrattuna toisen neljänneksen kysyntä oli vahva. Toisaalta Yhdysvallat on Kiinan tärkein elektrolyyttisen alumiinin viejä, ja Venäjän tapahtuma puristaa tietyn määrän kysyntää Yhdysvaltain markkinoilta (Kiinan ja Yhdysvaltojen välistä kauppatapaa ei ole vielä otettu huomioon). Vielä tärkeämpää on, että kun lämpötilat ovat nousseet, kotimaiset rakennushankkeet ja tehtaat ovat alkaneet yksi toisensa jälkeen. Alumiiniprofiilit, rakennukset, kuljetus- ja kuljetustilat, sähkö ja teolliset alumiinimateriaalit ovat kaikki sijoittuneet huippukauden aikana. Elektrolyyttisen alumiinin perinteinen huippukausi on tullut. Kysyntä on hyvä.

 

Tarjontapuolelta toimintakapasiteetti on alhainen ja syöttö kasvaa odotettua pienemmäksi. Kotimainen elektrolyyttinen alumiinihinta ei ole tällä hetkellä alhainen, noin 14 000 yuania / tonni talven tuotannon leikkauksen vuoksi ja elektrolyyttisen alumiinitehtaan tuotantoa ei odoteta olevan niin korkea.

 

Futuurien osalta elektrolyyttinen alumiininen pääurakka on pudonnut koko kolmannen vuosineljänneksen 2017 jälkeen. Se alkoi elpyä sen jälkeen, kun se oli maaliskuun alussa 13,715 juania / tonni, ja transaktiovolyymi on ilmeisesti lisääntynyt. Todennäköisyydestä odotetaan nousevan.

 

Xinjiangin suuren mittakaavan elektrolyyttisen alumiinitehtaan tarkastelemalla elektrolyyttistä alumiinipuristusta ylhäältä katsottiin, että sähkö ja alumiinioksidi, jotka muodostavat noin 80% elektrolyyttisen alumiinin kustannuksista, ovat runsaasti ja hinta on vakaa. Qinhuangdaon merikarhaparkkinamarkkinoiden viimeisimmän raportin mukaan Bohai-valikoiman hiilen hiilen hintaindeksi on suljettu viimeisellä raportointikaudella (huhtikuusta 4. - 10. Huhtikuuta) 570 yuania / tonni edelliseen neljännekseen verrattuna. Bohai Bayn lämpövoimapisteindeksin osalta 5500 kcal oli 583 juania / tonni, laski 24 yuania / tonni edellisestä neljänneksestä. 5000 kcal oli 506 yuania / tonni, laski 31 yuania / tonni edellisestä neljänneksestä.

 

Edellä mainitut yritysjohtajat uskovat, että tällä hetkellä Yhdysvallat väittää asettavansa tariffeja Kiinan elektrolyyttistä alumiinia, joka on viety Kiinasta Yhdysvaltoihin. Jos se toteutetaan, se johtaa objektiivisesti elektrolyyttisen alumiinin vientimäärän pienenemiseen Kiinassa ja kotitalouksien elektrolyyttisen alumiinin tarjonta kasvaa ja hinta laskee. Toimeenpanovalta kuitenkin huomautti, että monet elektrolyyttisen alumiiniteollisuuden vaihdon jälkeen useimmat ihmiset uskovat, että Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen kauppa ei kestä kovin pitkään elektrolyyttistä alumiinimarkkinoita.

 

Raportin tilastojen mukaan 14: stä kuudesta elektrolyyttistä alumiiniyhtiöstä, jotka ovat ilmoittaneet ensimmäisen neljänneksen tulosennusteistaan, vain yksi on kasvattanut ennenaikaista kasvuaan ja muut viisi on vähentynyt. Niistä yrityksistä, joilla on tehokkuusvähennyksiä, 3 oli tappiollisia ennusteita ja 2 odotettiin tuottavan voittoa.

 

Yksi alumiinitehdas ilmoitti muutama päivä sitten, että rahoitusosaston alustavien laskelmien jälkeen nettotulos alenee ensimmäisen neljänneksen kertaluonteisten voittojen ja tappioiden vähentämisen jälkeen noin 29 miljoonalla yuanilla, kasvua noin 38% . Yhtiö uskoo, että ensimmäisellä vuosineljänneksellä tuotannosta vähitellen tuotiin uusia projekteja ja uusia tuotteita, ja tuotanto, myynti ja myynnit kasvoivat merkittävästi edellisestä vuodesta, mikä osaltaan paransi yrityksen suorituskykyä.

 

Yksi Aluminium-Teollisuus Co ilmoitti 28. maaliskuuta, että se tulee vähitellen saavuttamaan uudenlaisen tuotannon yhtiön " vuotuisen tuotannon korkean tarkkuuden 200000 tonnin alumiinilevyt kuljetusta varten " ja " vuotuinen tuotanto 20.000 tonnia alumiinia kuljetukseen " . Yhtiön kokonaistuotannon ja myynnin odotetaan kasvavan edelleen vuonna 2018.

 

Erilaiset kuin ne, jotka hyötyvät omasta laajentumisestaan, ovat tärkeimmät syyt viiden muun yrityksen vähentämiseen: Toisaalta alhaisen kauden vaikutuksen ja kevätjuhla-tekijän vuoksi alumiinin hinnat ovat suhteellisen alhaisella tasolla, ja alumiinia tuotanto ja myynti ovat vähentyneet edellisvuodesta. Toisaalta raaka - aineiden hinnat ja


aluminium profile high precision cnc process.jpg