19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniseos ovi- ja ikkunatekniikan turvallisuustieto

Alumiiniseos ovi- ja ikkunatekniikan turvallisuustieto

Apr 29, 2018

Riippumatta alumiinisten ovien ja ikkunoiden materiaalista, turvallisuus on aina arvostetuin. Tämän tilanteen vuoksi Zhonglian-alumiiniovilla ja -ikkunoilla on erityinen turvallisuussuunnitelma, joka voi tehokkaasti suojata vuokralaisten turvallisuutta. Zhonglian alumiinisten ikkunoiden ja ovien turvallisuussuunnittelu on luultavasti jaettu alumiinisiin ovi- ja ikkunalasiin, laitteistoihin ja muihin turvallisuusominaisuuksiin. Esittelen alumiinista valmistetun ikkunan ja ovenlasi turvallisuussuunnittelun yksityiskohtaisesti alla, jotta voit oppia lisää Foshanin Zhonglian-ikkunoiden ja ovien alumiinista.

Ensimmäinen on alumiiniseosovien ja ikkunalasin valinta: lasin paksuus määritetään laskemalla, eikä sen tulisi olla alle 5 mm. Turvalasi (karkaistu lasi tai laminoidut lasit) on käytettävä oviin ja ikkunoihin rakennuksen seuraavissa osissa: 7 lattian ja yli 7 kerroksen ikkunat; lasi-ikkunat, joiden pinta-ala on yli 1,5 m2; Lasipohjat, joiden lattia-ikkunat ovat alle 500 mm: n päässä lopullisesta maalista; Kaltevat ikkunat, joiden kulma on alle 75 ° kaltevalla katolla ja yli 3 metrin päässä sisäpinnasta; Kehystetyt lasiovet, joiden lasiala on yli 0,5 m2; Kehrättömiä lasiovia käytetään karkaistulle lasille, jonka paksuus on vähintään 10 mm.

Toinen on se, että lasi- ja pikaliitosten sekä muiden vastakkain mitojen on vastattava taulukon 5 ja taulukon 6 vaatimuksia "Alumiiniseosta" (GB / T8479).

Kolmas on se, että lasi- ja alumiinirunko-aukot on joustavasti kosketettava kumitiivisteiden kanssa.

Neljäs on, että lasin pitäisi olla mekaanisesti reunus. Hiomalaikan verkon tulee olla yli 180 mesh.