19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinilejeeringin esittely

Alumiinilejeeringin esittely

May 09, 2018

Alumiinilejeeringin esittely

Alumiiniseokset, jotka on valmistettu alumiinista ja muista seostuselementeistä. Se käsitellään yleensä valetuotteiksi, taotuiksi tuotteiksi ja folioiksi, levyiksi, nauhoiksi, putkiksi, sauvoiksi ja profiileiksi ja sitten valmistetaan esimerkiksi kylmä taivuttamalla, sahaamalla, poraamalla, kokoamalla ja värittämällä. Tärkein metallielementti on alumiinia, johon lisätään joitain seosaineita parantamaan alumiinin suorituskykyä. Yleisesti käytetty alumiinielektroforeesi alumiini, alumiinioksidi, harvinaisten maametallien vaahtomuovialumiini ja niin edelleen.


Alumiiniseosprofiilin luokitus


Käytön mukaan voidaan jakaa seuraavat viisi luokkaa:

1. Alumiiniprofiilit (kaksi ovien, ikkunoiden ja verhoseinien tyyppejä).

2. Jäähdyttimen alumiiniprofiilit.

3. Yleiset teolliset alumiiniprofiilit: käytetään pääasiassa teolliseen tuotantoon ja valmistukseen, kuten automaattisiin koneisiin ja laitteisiin, kotelon luustoon ja erilaisiin yrityksiin mukauttaa muotteja omien mekaanisten laitteidensa vaatimusten, kuten kokoonpanolinjakuljettimien, nostimien, annostelijoiden , Useimmin käytetään testauslaitteita, hyllyjä jne., Elektroniikkateollisuutta ja puhtaita huoneita.

4. Ratakapasiteetin rakenne Alumiiniseosprofiili: Sitä käytetään pääasiassa raidevälineen valmistukseen.

5, alumiiniseoksesta valmistetut alumiiniprofiilit, asennetut erilaiset näyttelyt, koriste maalaus.

Koostumuksen mukaan voidaan jakaa:

1024, 2011, 6063, 6061, 6082, 7075 ja muut seosteräksestä valmistetut alumiiniprofiilit, joista 6-sarja on yleisimpiä. Eri arvojen välinen ero on se, että eri metallikomponenttien suhde ei ole sama kuin yleisesti käytettyjen alumiinisten ovien ja ikkunoiden, kuten 60-sarjan, lisäksi 70-sarjan, 80-sarjan, 90-sarjan ja verhon alumiiniprofiilien seinä-sarjassa teollisilla alumiiniprofiileilla ei ole selkeää mallin eroa. Suurin osa tuotantolaitoksista käsitellään asiakkaan todellisten piirustusten mukaan.


Alumiiniseoserittely

On 40, 55, 60, 80, 90, 100mm ja muut sarjan tekniset tiedot, koko sarja on liian la

Alumiinilejeeringin etuja

Ensinnäkin voimakas muovaus

Metallimateriaaleja, kevyitä, suuren lujuuden omaavia, voidaan ekstrudoida monenlaisiin monimutkaisiin poikkileikkausprofiileihin erilaisten uusien poikkileikkausvaatimusten täyttämiseksi.

Toiseksi hyvä tiivistyskyky

Vahva ilmatiiviys, vesitiivisyys, lämmöneristys ja äänieristys.

Kolmanneksi, pitkä käyttöikä

Korkea vahvuus, korroosionkestävyys, pieni muodonmuutos, vahva palonkestävyys ja pitkä käyttöikä.

Neljänneksi, ympäristönsuojelu ja energiansäästö

Lämmönjohtavuus minimoidaan ja lämmöneristys ja äänieristys ovat tehokkaita.