19@zl-alu.com +8618825982330
Seos alumiinipinnan piirustus prosessi

Seos alumiinipinnan piirustus prosessi

Jun 15, 2018

Seos alumiinipinnan piirustus prosessi


Alumiini alloy pinta voidaan tehdä tarpeiden sisustus tehty suoraa viivaa, kaaos linjat, ketjut, aaltopahvi, ja sekoittaen linjat ja niin edelleen.

Tasapoisto piirustus viittaa työstö suoraa viivaa alumiiniseokset pinnalla mekaanista hankausta. Se on kaksoisrooli harjata alumiini alloy pinta naarmuja ja koristeelliset alumiini levyn pinta. On olemassa kahdenlaisia jatkuvaa lanka piirustus ja ajoittainen lanka piirustus. Jatkuva lankana saadaan käyttämällä tahranpoisto pad tai ruostumaton teräsharja hieromalla jatkuvasti vaakasuunnassa alumiini kilven pinnasta (esimerkiksi käsi jauhettavan kanssa olemassa olevan laitteen tai hiomalla höylä alumiini laatta harjalla). Muuttaa langan läpimitta ruostumaton teräsharja saada eri paksuisia linjat. Ajoittainen säikeen on yleensä käsitellä harjalla tai lastalla. Making periaate: hyväksyi kaksi sarjaa tasauspyörästön pyörivä pyörä pyörivät samaan suuntaan. Ylempi on rulla, joka pyörii nopeasti. Alempi on rulla, joka pyörii hitaasti. Alumiinia tai alumiinilevy seos kulkee kahdenlaisia rullat ja harjata pois. Herkkä, ajoittainen linjat.

Satunnaisella kuviolla piirustus on epäsäännöllinen matt silkki malli ei näy rivejä saada siirtämällä alumiini plate, eteenpäin ja taaksepäin ja jätti ja nopea kuparilanka pensselin alla. Tällainen käsittely vaatii hyvän pinnan laadun alumiini tai alumiini alloy levyt.

Helinä tehdään yleensä harjalla tai kuvaavalla koneeseen. Ylempi joukko hionta rullat aksiaali avulla alumiini alloy pinta on harjattu saada aalto kuvioida.

Kehruu, tunnetaan myös nimellä kierto, käytetään lieriömäinen huopa tai kivi nylon Teroituslaikka asennetaan pora kerosiinia ja kiillotus Kiillotustahnan alumiinista tai alumiini kevytmetallivanteet levy pinta kierto hionta ja hionta silkki kuvio saadaan. Sitä käytetään enimmäkseen koriste käsittely kierros merkkejä ja pieniä koriste soittaa.

Lanka on pieni moottori, jossa pyöreä tuntui akseli, joka on kiinteä taulukko ja on noin 60 astetta ja reunan taulukon kulman, ja vetämällä levy kiinteä alumiinilevy painamalla kahvin tehdään Vedä levy. Polyesterikalvo suorat reunat käytetään rajoittamaan säiettä rotu. Maanteiden lineaarinen liike ja tuntui kierto lanka kuvion yhtä leveä kierretään spirally alumiini plate pinnalla.

Tietenkin jälkeen pinnoitus, se on tehtävä ensin.

Ennen taivutus ja muut laudaksi se on yleensä tasainen lanka piirustus. Itse asiassa pintakäsittely on suuri tarve alustan esikäsittelyn, muuten pintakäsittely puolestaan täydentää alustan vika.

Piirustus muoviosat pinta on yleensä tehnyt rusketustuotteet. Korkean lämpötilan ja korkean paineen rusketustuotteiden koneen materiaalit rusketustuotteiden filmille siirretään Muovipinnoite. Saavuttamiseksi eri kiilto ja paksuus linjaa käytetään eri kultaus elokuvia. Prosessia käytetään monissa DVD paneeleissa. Nykyään monet magic peili koristelu osia käytetään audiovisuaalisten tuotteiden ovat heijastava kalvo (myös hyödyllinen galvanointikemikaalit) PMMA arkki pinnalla. Lisäksi wire piirustus pintakäsittely alumiini käytetään myös yleisesti raepuhallus, johon kuuluvat myös peittää. Markkaa ja kaunistamiseen ulkonäkö ei rooli on myös ”hot leimaaminen” prosessi (alumiini siirto), joka voi tuottaa samanlaisia vaikutuksia muoviosat pinnalla.

Kuuma leimaamalla levy, materiaalin valinta paine pään puolestaan punainen kupari-aineessa on paras, koska punainen kupari on parempi lämmöntuotto ja lämmönsiirron ja on neutraali materiaali metallia, joka ei ole liian pehmeä eikä liian vaalea. Kova paitsi helppo prosessi, on tietty joustavuus, kestävyys on hyvä; mutta todellisessa käytössä monet valmistajat alumiiniseoskotelossa tulostus levyt materiaalien kustannusten säästämiseksi, jotta keittolevy tuotantokustannuksia voidaan säästää, mutta koska alumiini materiaali on liian pehmeä ja käyttöikä on huono. Jos erässä on suuri, se vie aikaa uudelleen levyn ja edeltävä maksu ei ole halpaa. Näin ollen materiaalin valinta ongelma olisi tarkasteltava kokonaisvaltaisesti.