19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini ja alumiiniseos putkien käsittelyn suorituskyky ja ominaisuudet

Alumiini ja alumiiniseos putkien käsittelyn suorituskyky ja ominaisuudet

May 29, 2018

Alumiiniputkia on monenlaisia. Lujuusominaisuuksien ja prosessin suorituskyvyn erojen mukaan alumiiniputkien suulakepuristusmenetelmät jakautuvat yleensä kolmeen luokkaan: puhdas alumiini, pehmeä seos ja kova seosputki. Puhtaiden alumiinin ja pehmeiden seosputkien suulakepuristus on helppoa, muodonmuutos on suuri ja pinta on myös hyvä. Päinvastoin, kovan seoksen putken suulakepuristus on vaikeampaa, muodonmuutoksen määrä ei saisi olla liian suuri, vaatii suurempia laitteiden kykyjä, pinta on myös altis erilaisille vikoille. Siksi tekniset toimintaedellytykset ovat korkeat, prosessit ovat lukuisia, tuotantosykli on pitkä, työkalu ja kuolla kulutus on suuri, kustannukset ovat korkeat ja tuotto on alhainen.


Alumiini- ja alumiiniseosputket edellyttävät korkeaa pinnan laatua, mutta niiden kovuus ei ole korkea, varsinkin kuumissa olosuhteissa. Siksi tuotanto- ja kuljetusprosessiin on kiinnitettävä huolta. Ei ole mahdollista törmätä kovaa asiaa ja estää smashing. Tämä edellyttää tuotteiden suojan vahvistamista tuotannon ja noston aikana ja samalla sitä on käsiteltävä huolella ja suojelulla. Pinta, sivistynyt tuotanto.


Alumiini- ja alumiiniputket ovat alttiita kiinni alumiinista, kun niitä puristetaan. Ne kiinnittyvät usein työkaluun paikallisesti ja aiheuttavat erilaisia virheitä putken sisä- ja ulkopinnoille. Tämän vuoksi prosessin voitelun käytön lisäksi puristustekniikan aikana pinnan viimeistelyn ja pinnan kovuuden tulee olla korkea. Kaikkien putkien kanssa koskettavien pintojen on täytettävä prosessin vaatimukset.


Alumiini- ja alumiiniputkien puristus ei puhtaan alumiinin lisäksi voi ohjata suulakepuristumisnopeutta, sillä muulla seosputkella on oma sopiva puristusnopeus, tuotanto on tiukasti säädettävä, joten sen pitäisi valita nopeudensäätävä suulakepuristuskone.


Monet alumiiniseokset ja alumiiniseokset ovat helposti hitsattavissa yhteen korkeissa lämpötiloissa ja paineissa tarjoamalla edulliset olosuhteet putkien tuottamiseksi. Esimerkiksi: litteä yhdistelmä kuolla ja kielen suulakepuristus käyttävät tätä ominaisuutta putkien tuottamiseen. Tämä ei ainoastaan laajenna putken lajiketta, kokoa ja sovellusta vaan myös käyttää kiinteitä valanteita tavallisissa yksitoimisissa ekstruudereissa suulakepuristettaessa putkia ja monimutkaisia osia onttoja profiileja.


Rei'itettyä suulakepuristusta voidaan käyttää sopivissa prosessiolosuhteissa. Perforaatiopuristusprosessin aikana koko metalliholkki kiinnitetään yleisesti käytetyn suulakepuristeen sisäpintaan ja rei'itetyn tapin pintaan. Käytön aikana metalliholkki on pidettävä puhtaana ja täydellisenä laadun tuottamiseksi. Putki. Muutoin se heikentää putken sisä- ja ulkopintojen laatua aiheuttaen virheitä, kuten ilmakuplia, kuorinta ja naarmut.


Putken mittatarkkuuden varmistamiseksi, seinämän paksuuden epäkeskisyyden vähentämiseksi, rikkoutuneiden neulojen estämiseksi ja muiden työkalujen vaurioittamiseksi laitteiden ja työkalujen kohdistaminen on varmistettava mahdollisimman paljon.