19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini rakennusmateriaalien osto

Alumiini rakennusmateriaalien osto

Nov 23, 2016

Chinaand #39; s tuotannon seos puristettu Alumiiniprofiilit arkkitehtuuri, tyypit ja ulkomailla. Tuotevalikoima voidaan jakaa: anodisoidusta ja väritys materiaalia, elektroforeesi pinnoite profiilit, pulverimaalattu profiilit profiili, lämmön eristys materiaalia, fluorocarbon maali ruiskutuksen.


Alumiini kevytmetallivanteet profiili tuotteen varustuksellaan lujat, kevyt, korroosionkestävyys, hyvä decoration, pitkä käyttöikä, paljon värejä ja niin edelleen. Yleensä hyvä tuote pinnalle vielä valo, älä muuta väri 20 vuotta.


Osto ja käyttö alumiini arkkitehtuurin profiilit tuotteiden on huomattava seuraavat seikat:

1. Katso tuotesertifikaatti, merkille päivämäärä tuotannossa, eritelmät, tekniset, maine ja anniskeluoikeudet yritysnumero.

2. huolellisesti tarkistaa tuotteen pinnan kunto, tuote on kirkasta, kiiltävää, pinnat voi olla ilmeisiä vikoja kuten naarmu alusta kuplia.

3. täytyy kiinnittää huomiota tuotteen paksuutta, aineenpaksuus ovien ja ikkunoiden on oltava alle 1,0 mm.

4. huomiota tuotteen pinta pinnoitteen paksuus, anodisoidusta kalvonpaksuus vähintään 10 μ m, elektroforeesitekniikalla paksuus ei vähintään 17 μ m, jauhe spray pinnoite paksuus on enintään 40-120 μ m valikoima, pinnoite hiilifluorituotteiden pitäisi olla enemmän kuin kaksi maalaus, ei voi olla alle 30 μ m.

5. rannikkoalueiden parempi korroosionkestävyys on hyvä valinta kaikille käyttäjille elektroforeesi pinnoite profiileja tai fluori-hiili spray-päällystys, jauhemaalaus profiilit puristamiseen tuotteita.

6. rutiinihuolto Älä käyttää harjat ja muut kovat esineet puhdistus työkalu, valitse soft puuvillalangasta ja kankaalla.

7. puhdistus vedellä, ruokalaji pesuaine ja SAIPPUALLA, mutta ei muita orgaanisia aineita.