19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiininen elektroforeettinen pinnoite on etuja ja sen on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ongelmia on?

Alumiininen elektroforeettinen pinnoite on etuja ja sen on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ongelmia on?

May 17, 2018

Alumiiniprofiilien perinteinen pintakäsittelyprosessi on hapettuminen, väritys ja tiivistys. Alumiinipäällystyskalvo on altis korroosiolle ja sillä on huono kestävyys, kun sitä käytetään ulkona pitkiä aikoja, erityisesti happosateessa tai meriympäristössä. , Ihmiset yrittävät käyttää maalipinnoitusmenetelmää parantaakseen koriste-alumiinista rakennusmateriaaleja ja käyttöikää, tällä hetkellä on käytetty menestyksekkäästi teolliseen elektroforeettiseen maaliin, jauhemaaliin ja fluorihiilisuihkuihin. Koska elektroforeettinen päällyste on vesipohjainen päällyste, alumiinimateriaali voidaan suoraan elektroforeesiin sen jälkeen, kun se on pesty esikäsittelyllä. Elektroforeettinen pinnoite on erittäin läpinäkyvä ja sillä on sekä korkea koristeellinen vaikutus että se voi korostaa itse alumiiniprofiilin metallista kiiltoa. Siksi on yhä enemmän alumiiniprofiileja. Käytä elektroforeettisia laitteita maalaukseen.


Elektroforeettinen pinnoitusmenetelmä soveltuu suuriin kokoonpanolinjan tuotantoprosessiin. Shenzhenin alumiiniprofiilit elektroforeesikylvyn virkistysjaksoissa tulisi olla kolmen kuukauden sisällä. Esimerkiksi esimerkiksi elektroforeesin tuotantolinjan, jonka vuotuinen tuotos on 300 000 teräskäämiötä, kylpyfluidin tieteellinen hallinta on äärimmäisen tärkeää. Kylpyfluidin eri parametrit testataan säännöllisesti ja kylpyfluidia säädetään ja vaihdetaan testitulosten mukaan. Kylpy-liuoksen parametrit mitataan yleensä seuraavilla taajuuksilla: elektroforeettiset, ultrafiltraatti- ja ultrasuodatuspuhdistusratkaisut, yin-positiivinen polaarinen liuos, kierrätysliuos, deionisoidun puhdistusliuoksen pH, kiintoainepitoisuus ja johtavuus kerran päivä; Perussuhde, orgaaninen liuotinpitoisuus, laboratoriotankitesti kahdesti viikossa. Maalikalvon laadun hallinta alumiiniprofiilikäsittelyn valmistajilla tulee aina tarkistaa maalikalvon yhtenäisyys ja kalvon paksuus. Ulkonäkö ei saa olla pinholes, sagging, appelsiinihengitys, ryppyjä jne., Ja säännöllisesti tarkistaa kalvon tarttuvuus, korroosionkestävyys Fysikaaliset ja kemialliset indikaattorit, kuten suorituskyky. Tarkastusjakso valmistajan tarkastusstandardien mukaisesti, yleensä jokainen erä tarvitsee testausta. Äänieristetty energiaa säästävä ovi- ja ikkunatekniikka Alumiinisten ikkunoiden edut ovat kevyitä, suuria ja kulutusta kestäviä. Ekstruusioon on helppo muodostaa monenlaisia monimutkaisia alumiinisten ikkunoiden muotoja. Alumiiniprofiileja voidaan pinnoittaa tai pinnoittaa muiden pintojen kanssa, jotta alumiinituotteet kestävät ja vähentävät ylläpitokustannuksia.


Elektroforeettisella päällystysmaalilla on suuri käyttöaste. Pienen viskositeetin takia työkappaleet kuljetetaan vähemmän ja elektroforeesiosat voidaan pestä vedellä. Talteenottolaitteen käyttö mahdollistaa elektroforeettisen pinnoitteen käyttöasteen olevan yli 95%. Turvallisuus ja ympäristönsuojelu. Koska elektroforeettinen pinnoite laimennetaan vedellä, kiinteä pitoisuus on alhainen ja liuottimen pitoisuus on alhainen, se on ympäristöystävällinen päällyste ja tulipalovaara on eliminoitu ja työntekijöiden terveys on myös taattu. Elokuvan laatu on hyvä. Akryylihartsi kovetetaan aminohartsilla päällystekalvon korkean korroosionkestävyyden ja korroosionkestävyyden varmistamiseksi. Samalla, koska hartsi on erittäin läpinäkyvä, se korostaa tehokkaasti alumiiniprofiilin metallitekniikkaa, ja se voidaan myös tarvittaessa koristella mattilla, hiekalla, helmillä jne. vaikutus. Verrattuna tavanomaiseen elektrolyyttiseen värjäykseen ja sulkemisprosessiin sillä on edut säästämisestä ja säästämisestä, elektroforeettisen päällystyskalvon sinetöimisestä ja alumiiniprofiilista välttäen halkeamia ja vastaavia, jotka johtuvat huonosta tiivistämisestä. Päällysteen paksuutta voidaan säätää vapaasti, ja sekä 7μm että 12μm tavallisesti valvotaan kotimaassa ja ulkomailla.


Elektroforeettisen pinnoitustekniikan kehittämisen avain on kehittää alumiiniprofiilien käsittelytekniikkaa ja lisätä elektroforeettisten materiaalien pätevyysvauhtia. Elektroforeesiprofiilien korkeat kustannukset johtuvat alhaisen läpäisyasteen. Jos läpäisyaste on alle 80%, ei ole voittoa eikä jopa tappiota. Päinvastoin, jos kulutusprosentti on yli 90%, on valtava voitto. Siksi tämä on keskeinen tekijä, joka rajoittaa elektroforeesiprosessin kehittymistä. Elektroforeettisen maalin suuri läpinäkyvyys tekee valukappaleen kutistumisesta, mustasta, mustasta viivasta, karkeista kiteistä, jotka aiheutuvat tuhkan puristamisesta, karkean kuoren puristamisesta, naarmuuntumisesta ja naarmuuntumisesta, hometta karkeiden kristallilinjojen yhdistelmästä, pimeästä spots valkoisia pilkkuja; hapan väritysprosessin aiheuttama savuinen kukka. , alhaisen läpäisyasteen, yin- ja yang-pinnan ja korkeiden huokosten huokosten aiheuttama pölynpoiston, nodu- loinnin ja elektroforeesiprosessin aiheuttamat ympäristöolot paljastuvat, meidän on systemaattisesti parannettava alumiiniteollisuuden kattavaa tasoa.