19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiininen elektroforeettinen pinnoite on etuja ja sen on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ongelmia on?

Alumiininen elektroforeettinen pinnoite on etuja ja sen on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ongelmia on?

May 24, 2018

Alumiininen elektroforeettinen pinnoite on etuja ja sen on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ongelmia on?

Alumiiniprofiilien perinteinen pintakäsittelyprosessi on hapettuminen, väritys ja tiivistys. Alumiinipäällystyskalvo on altis korroosiolle ja sillä on huono kestävyys, kun sitä käytetään ulkona pitkiä aikoja, erityisesti happosateessa tai meriympäristössä. , Ihmiset yrittävät käyttää maalipinnoitusmenetelmää parantaakseen koriste-alumiinista rakennusmateriaaleja ja käyttöikää, tällä hetkellä on käytetty menestyksekkäästi teolliseen elektroforeettiseen maaliin, jauhemaaliin ja fluorihiilisuihkuihin. Koska elektroforeettinen päällyste on vesipohjainen päällyste, alumiinimateriaali voidaan suoraan elektroforeesiin sen jälkeen, kun se on pesty esikäsittelyllä. Elektroforeettinen pinnoite on erittäin läpinäkyvä ja sillä on sekä korkea koristeellinen vaikutus että se voi korostaa itse alumiiniprofiilin metallista kiiltoa. Siksi on yhä enemmän alumiiniprofiileja. Käytä elektroforeettisia laitteita maalaukseen.

Elektroforeettinen pinnoitusmenetelmä soveltuu suuriin kokoonpanolinjan tuotantoprosessiin. Shenzhenin alumiiniprofiilit elektroforeesikylvyn virkistysjaksoissa tulisi olla kolmen kuukauden sisällä. Esimerkiksi esimerkiksi elektroforeesin tuotantolinjan, jonka vuotuinen tuotos on 300 000 teräskäämiötä, kylpyfluidin tieteellinen hallinta on äärimmäisen tärkeää. Kylpyfluidin eri parametrit testataan säännöllisesti ja kylpyfluidia säädetään ja vaihdetaan testitulosten mukaan. Kylpy-liuoksen parametrit mitataan yleensä seuraavilla taajuuksilla: elektroforeettiset, ultrafiltraatti- ja ultrasuodatuspuhdistusratkaisut, yin-positiivinen polaarinen liuos, kierrätysliuos, deionisoidun puhdistusliuoksen pH, kiintoainepitoisuus ja johtavuus kerran päivä; Perussuhde, orgaaninen liuotinpitoisuus, laboratoriotankitesti kahdesti viikossa. Maalikalvon laadun hallinta alumiiniprofiilikäsittelyn valmistajilla tulee aina tarkistaa maalikalvon yhtenäisyys ja kalvon paksuus. Ulkonäkö ei saa olla pinholes, sagging, appelsiinihengitys, ryppyjä jne., Ja säännöllisesti tarkistaa kalvon tarttuvuus, korroosionkestävyys Fysikaaliset ja kemialliset indikaattorit, kuten suorituskyky. Tarkastusjakso valmistajan tarkastusstandardien mukaisesti, yleensä jokainen erä tarvitsee testausta. Äänieristetty energiaa säästävä ovi- ja ikkunatekniikka Alumiinisten ikkunoiden edut ovat kevyitä, suuria ja kulutusta kestäviä. Ekstruusioon on helppo muodostaa monenlaisia monimutkaisia alumiinisten ikkunoiden muotoja. Alumiiniprofiileja voidaan pinnoittaa tai pinnoittaa muiden pintojen kanssa, jotta alumiinituotteet kestävät ja vähentävät ylläpitokustannuksia.

Elektroforeettisella päällystysmaalilla on suuri käyttöaste. Pienen viskositeetin takia työkappale saadaan ulos vähemmän kuin http://www.aps.com.cn/gyaps.html ja elektroforeesi-työkappale voidaan pestä vedellä ja hyödyntämislaitteen hyödyntäminen tekee elektroforeettisesta pinnoitteesta käyttöaste on yli 95%. Turvallisuus ja ympäristönsuojelu. Koska elektroforeettinen pinnoite laimennetaan vedellä, kiinteä pitoisuus on alhainen ja liuottimen pitoisuus on alhainen, se on ympäristöystävällinen päällyste ja tulipalovaara on eliminoitu ja työntekijöiden terveys on myös taattu. Elokuvan laatu on hyvä. Akryylihartsi kovetetaan aminohartsilla päällystekalvon korkean korroosionkestävyyden ja korroosionkestävyyden varmistamiseksi. Samalla, koska hartsi on erittäin läpinäkyvä, se korostaa tehokkaasti alumiiniprofiilin metallitekniikkaa, ja se voidaan myös tarvittaessa koristella mattilla, hiekalla, helmillä jne. vaikutus. Verrattuna tavanomaiseen elektrolyyttiseen värjäykseen ja sulkemisprosessiin sillä on edut säästämisestä ja säästämisestä, elektroforeettisen päällystyskalvon sinetöimisestä ja alumiiniprofiilista välttäen halkeamia ja vastaavia, jotka johtuvat huonosta tiivistämisestä. Päällysteen paksuutta voidaan säätää vapaasti, ja sekä 7μm että 12μm tavallisesti valvotaan kotimaassa ja ulkomailla.