19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinipuristusmenetelmät ja varotoimenpiteet

Alumiinipuristusmenetelmät ja varotoimenpiteet

Jun 09, 2018

Alumiinipuristusmenetelmät ja varotoimenpiteet

1, Huom. Koneen johtaja

Tuotantosuunnitelman laatu vaikuttaa suoraan normaaliin tuotantoon. Avainasemassa on, että koko luokan henkilökunta ymmärtää joukkueen johtajan suunnitelman, minkä pitäisi ensin tuottaa, mitä seuraavaksi tuottaa ja mitä tuottaa uudelleen, muottien ja alumiinisen sauvan järjestämisen lisäksi. Tuotannolla on vihjeitä. Taso- ja jakolaipan käyttämistä varten erityislevy on valmistettava ennen tuotannon aloittamista, eikä seuraavaan ylempään muottiin asennettua sarjaa voida irrottaa suulakeuunista sen jälkeen, kun suulakepuristin on vapautettu, eikä mitään erityistä padia löydy. muotissa Lämpötilan aleneminen ei aiheuta paineita tai vaurioita muotille, mikä vaikuttaa suunnitellun valmistusaikaan ja nostaa tuotantokustannuksia. Kun koneessa oleva muotti havaitsee, onko muotin numero sama kuin aikataulutus, seinämän paksuus, pituus, väri ja järjestysnumero edistävät tuotannon lisäämistä ja laadun hallintaa.

2, isäntäkoti kiinnostaa huomiota

Pätevällä isännällä on oltava hyvä käsitys näytöstä, pystyttävä kommunikoimaan näytön kanssa, ymmärtämään monitorin tuotantosuunnitelma ja seuraamaan tuotantoa, kun näyttö ei ole paikalla, aiheuttamatta seisokkeja.

Tuotantosuunnitelma perehtyy vain toimijan kykyyn ymmärtää puristumisnopeudet erilaisten pintakäsittelymenetelmien, osien ja seinien paksuuden mukaan tuotannon lisäämiseksi ja jätteiden syntymisen vähentämiseksi.

Käyttäjän pyhä velvollisuus on toimia tiukasti prosessin ja laitteiden toimintamenettelyjen mukaisesti. Robotti ja master-sylinteri pitää kiinnittää erityistä huomiota, kun ne tulevat sisään, eikä käsi voi jättää käyttökonsolin säätökytkintä estämään ekstruusiorungon painamista kakun päälle tai mekaanisen käden epäonnistumisen. Onnettomuus tapahtui.

3, keskeyttää toimintatavat

Kun työntekijä keskeytyy, on ensin tarkistettava, onko terä paikallaan, pyörivä laite, turvalaite ja painikkeet ovat normaaleja.

Kiinnitä huomiota siihen, onko tyhjennysporttiprofiili toimiva vai ei. Kun haluttu profiilin pituus on saavutettu, sahaus käynnistyy.

Paina kahva-kytkin tai jalkatyynykytkin painamalla sahanterää puristusprofiiliin. Sahanterän aikana sahanterää on siirrettävä samaan suuntaan kuin poistumisnopeus. Kun profiili on katkaistu, sahanterä on poistettava nopeasti profiilista.

Sitten näki rikki profiilin telinejäähdytykseen, ja joka kolmas tai viisi pistettä on nähtävä näytelevyllä tarkastamaan pinnan laatu ja sopiva voiteluainetta levylle.

4 oikaisumenettelyä

Suoristin tarkistaa mekaaniset kiinnittimet ja hydrauliset voimansiirtojärjestelmät siirtymisen aikana ja käyttökahva ja -painike ovat normaaleja. Käynnistä hydraulipumppu, moottori on normaali.

Profiilin pituuden mukaan takapuristimen etäisyys on säädetty oikein ja kiinnittimen kiinnittämisen jälkeen suoritetaan tyhjä kuormitustesti, käyttöleuka avautuu ja suljetaan, kori "venyttää paluu" useita kertoja, ja tarkistus on normaalia. Suoristusta voidaan tehdä vain, kun profiililämpötila on alle 50 ° C. Syöttölaitteen leuat vapautetaan ja kiristetään. Kuljettaja palaa raja-asentoon ja takaliitin on suorassa tilassa samalla kun se lukittuu.

Suoristusprosessin aikana suorista profiili käsin suoraksi tai paina istukkaa pyörittäessä profiilia suoraan, paina venytyskahvaa, venytys alkaa, venytysnopeus ei saa ylittää 1,5% ja kiinnittää huomiota profiilin muotoon koko Vaihda liiallisen venytyksen välttämiseksi, venytyksen päätyttyä, kärry takaisin, löysää etu- ja takakarvat, profiili lähetetään varastointiasemaan.

Profiilit tulisi oikaista ajoissa, jotta aihiot eivät pääse kertymään kylmässä kerroksessa, mikä aiheuttaa kuoppia, naarmuja ja kukkien hankaa. Profiilin koristepinta on ylöspäin estämään koristepinta hankautumasta kukista. Aihion kuljetinhihna kuljetuksen ja suoristamisen jälkeen pidetään synkronisesti sillan hihnan kanssa.

5 Sahaus- ja pakkaustoimintamenettely

Tarkista ensin terän kiinnitys, voimansiirto, turvalaite ja painikkeet normaaliin tapaan, ja sen jälkeen profiilin pituuden, värin, suunnan, kuormituksen "puristustuotannon järjestystä" ei voida sekoittaa. Syötä sahauspöytä, kunnes se osuu pysähtymään ja suorista profiili. Suihkuta oikea määrä jäähdytysöljyä sahanteräön ja aloita sahaus. Sahaamisen yhteydessä on tarpeen ohjata sahausten määrä kerralla estääksesi hankausta, ja kun sahataan valmiin aihion ja kevyen kankaan, on välttämätöntä käyttää puhdasta liinaa kunkin haaran välille.

Sahausosa ladataan määriteltyyn materiaalirunkoon, eikä laatua aiheuttavaa materiaalia voida asettaa kehykseen. Raskas ja raskaita osia asennetaan alla kuormitusprosessin aikana ja kevyet ja ohuet osat on asennettu edellä. Samanaikaisesti se on tehtävä varovasti, jotta murskaus, kohokuviointi ja puristaminen estyisivät. Profiilin jokaisen osan on peitettävä palkkeilla, ja eri pituuksien ja pituiden profiileja ei periaatteessa sekoiteta. Kun sekoitus ja yhteensopivuus on välttämätöntä, on otettava käyttöön kehysmenetelmä, jolla on pitkä ja lyhyt pituus. Kun kehys on asianmukaisesti peitetty raidallisella kankaalla, se on käännettävä ajoissa. Siirretään uunin vanhenemisaikaan.


extrusion lines.jpg