19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinitehtaan suulakepuristus

Alumiinitehtaan suulakepuristus

Nov 18, 2018

Alumiinitehtaan suulakepuristussäännöt, standardit, syytAlumiinipuristussumun romutusstandardit Perustuvat yhtiön yhtiöjärjestykseen palvelujohtamisen tilassa standardoimalla alumiinilaitosten homeen hallintaa, parantamaan muotin käytön tehokkuutta ja varmistamaan tuotannon.


Alumiinimuottien romuttamiseen on monia syitä: Ensinnäkin alumiinisen puristusmuotin työolosuhteet ovat erittäin ankarat, ja ne altistuvat voimakkaalle kitkalle ja kulumiselle korkeassa lämpötilassa ja korkeassa paineessa. Paikan päällä tapahtuvan tuotantotilaston mukaan muotin kolme epäonnistumismuotoa ovat: (1) kitka Kulutuskyvyn osuus oli 65%, (2) väsymismurtuma oli 18% ja (3) muovin muodonmuutoksen romahtaminen epäonnistui 15%. Virhemuotti arvioidaan sen perusteella, että suulakepuristettu tuote ei täytä tuotteen standardivaatimuksia eikä sitä voida korjata. Muotin käyttöikää kuvataan yleensä tehokkaalla läpäisyllä.


I. Hävittämisprosessi Kun muotti on vaurioitunut tai kulunut käytön aikana, sitä ei voi korjata. Muotin romutushakemus täytetään valmistusosaston muotilla. Yhtiön toimitusjohtajan tarkastuksen jälkeen yhtiön pääjohtaja hyväksyy sen. Ja tekninen osasto haki uutta täydennystä.


Toiseksi romutusstandardit Kaatopaikkamuotojen standardit viittaavat asiaankuuluviin kansallisiin määräyksiin ja yrityksen suunnittelemiin varainhoitomenettelyihin seuraavasti:


1) romuttamisen teknologia ja laatuvaatimukset

(1) Kun tuote on lopettanut tilausten vastaanottamisen, muotin tuottamat tuotteet eivät ole käytettävissä.

(2) Muotin käyttöikä on päättynyt ja se on vaurioitunut eikä sitä voi korjata.

(3) Suunnittelun muutosten takia alkuperäinen tuote muuttuu ja muottia ei voi muuttaa tai käyttää.

(4) Muotti on halkeama ja tuotteen vaatima pinnan karheus ei täytä tuoteprosessivaatimuksia;

(5) Muotin hylkäysnopeus on korkea, ja se ratkaistaan yli kolme kertaa ”mittauskokouksessa”;

(6) Muotti on hitsattu monissa paikoissa, usein vaurioitunut, ja yhden siirtymän tuotantoa ei voida suorittaa normaalisti;

(7) Muotin suuri sisäkappale on halkeama, ja uudelleen muodostettu insertti ei ole taloudellinen;

(8) Suunnittelun ja valmistuksen vuoksi muotti on usein jumissa, ylimitoitettu ja tehoton.

(9) Kun muut tekijät aiheuttavat muotin käyttökelvottomuuden