19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini huonompi ominaisuudet

Alumiini huonompi ominaisuudet

Nov 23, 2016

Ekstruusio viat. Alumiinista profiili puristamiseen prosessi puristamista laite on valmis, puristamiseen tekniikka on kypsä ja että virheellisestä toiminnasta kuten kuplia, Inkluusio, puutteita kuten vääristymiä, värivirheitä, ja vaikuttaa Alumiiniprofiilit laatuun.


Oksidi kalvonpaksuus. Kansallisen standardin arkkitehtuurin alumiinioksidia kalvonpaksuus olisi ei alle 10um (mikrometriä). Paksu alumiinipinnan ja syöpyminen, korroosio. Näytteenotto osa ei nimi ja osoite, anniskeluoikeudet, todistus alumiini, oksidi kalvonpaksuus vain 2-4um, ei edes elokuva. Asiantuntijoiden mukaan ja #39; arvio jokaisen 1um hapettumista kalvonpaksuus, profiili voidaan vähentää sähkö kulutuksen maksaa yli 150 yuania / tonni.


Kemiallinen koostumus ei ole oikeutettu. Sekoittaa paljon monimutkaisia alumiini, alumiini romu alumiini voi merkittävästi vähentää kustannuksia, mutta voi johtaa kemialliseen arkkitehtuurin alumiinikehys pätevä, vakava uhka rakentaminen turvaan.


Vähentää profiili paksuus. 90-sarja liukuva ikkunatyyppi, mukaan kansallisia normeja vähintään seinän paksuus alumiini ei alle 1. 4mm, joitakin tuotteita vain 0. 6-0. 7mm。 46 sarjan kevät ovi-standardin alumiini seinämäpaksuus vähintään vähintään 1. 62mm, näytteenotto, vain 0. 97-1. 18mm。


Huono laatu alumiini sulkeutumisaika hetkestä, merkittävästi vähentää kemiallisten reagenssin kulutuksen kustannusten alentaminen, korroosionkestävyys on vähentää huomattavasti profiileja.