19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini tai ruostumaton teräs, joka on parempi kasvihuoneessa?

Alumiini tai ruostumaton teräs, joka on parempi kasvihuoneessa?

Jan 07, 2018

Aurinkohuoneen rakentamisen pääaine on lasi, jonka me kaikki tiedämme. Koska kasvihuone, joka tunnetaan myös lasista. Lasi on tärkein materiaali. Kehys on myös erittäin tärkeä. Lasitalolla ei ole varaa taloon, jossa ei ole kehystä. Tietoja vihreästä talon runko-materiaalista vaihtelee. Ne ovat vahvuus, tuulenpainetulos, koristeelliset, ilmatiivis, vesitiiviit jne. Ovat erilaisia ​​etuja, seuraavat Xiaobian ja tuomme ruostumattoman teräksen aurinko huoneen ja alumiinin auringonpaiste huone ero.

Ruostumaton teräs kasvihuone: esteettiset vaatimukset parantamisen ja käytön mukavuuden jälkimmäinen osa tarve säilyttää teräsrakenteessa perustuu ulkokäyttöön koriste alumiiniseos varmistaa voimaa ja tuulen paine perustuu suorituskykyyn , ulkonäkö ja väri alumiinin käytön ansiosta. Runsas ja värikäs alumiini voidaan ruiskuttaa erilaisilla väreillä, myös puuraaka-aineesta. Kaunis ulkonäkö alumiiniseoksesta helppo ylläpitää, hinta on kohtalainen. Auringon huoneen perustana on kiinteä rakenteellinen kytkentä, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne on tärkeä tukireaktio ontelossa, jolloin ei tarvitse huolehtia alumiiniseoksen lujuudesta. Voidaan suunnitella erilaisiin muotoihin, tämä auringon huoneen rakenne on yleisesti ottaen tyytyväinen, laajalti käytetty.

Alumiiniseoksen vihreän talon edut: ei ruostetta, hyvä eristys, helppo asentaa, monimuotoiset muodot, säännöllinen vedenpoisto; Haitat: Suhteellisen korkea hinta alumiinin lujuudesta johtuen ei aina ole verrattavissa teräkseen. Ruostumattoman teräksen auringon huoneen edut: ruostumattomasta teräksestä valmistettu aurinkohuone luovat, kooltaan ja muodolle ilman rajoituksia; Haitat: heikko eristys.


green house powder coating 7001.jpg


alumiinisen vihreän talon profiilin