19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiili verhoseinän valmistusmenetelmä

Alumiiniprofiili verhoseinän valmistusmenetelmä

Jun 06, 2018

Alumiiniprofiili verhoseinän valmistusmenetelmä


(1) Alumiiniverhousseinien ja alumiiniseosten komponenttien on oltava vaakatasossa ja pystysuorassa, ja korkeus on oikea. Pinnalle ei sallita mekaanisia vaurioita (kuten naarmuja, naarmuja tai sisennyksiä) ja käsiteltyjä vikoja (kuten tahrat, tahrat ja raidat) eivät myöskään ole sallittuja. Odota).


(2) Alumiiniprofiilin verhoseinän kaikkien alttiiden metallisten osien (puristinlevyt) on oltava tasomaisia mistä tahansa näkökulmasta. Mitään pieniä muodonmuutoksia, aallotuksia, syvennyksiä tai kiinnittimien ulokkeita ei sallita.


(3) Raudan ja T-muotoisen ura kiinnittymisen jälkeen kosketuspinnan ja päärakenteen betonin välinen rako ei saa olla suurempi kuin 1 mm ja se on kiinnitettävä galvanoituun teräkseen. Raudan ja verhousseinän välinen liitäntä on pehmustettava. Rakennustyömaalla hitsatut teräs hitsaukset on maalattava kahdella anturustimaalilla paikan päällä.


(4) Asfalttimaalia on levitettävä metallin pinnalle, joka on kosketuksessa muurauksen, kipsinpinnan tai betonin pinnalle. Paksuus on suurempi kuin 100 μm.


(5) Kun lasi on asennettu, reunan ja erikoisluun on säilytettävä rako, jotta ylhäältä, alhaalta, vasemmalta ja oikealta puolelta olevat aukot voidaan taata. Samalla on vältettävä lasin kontaminaatiota etenkin päällysteen puolella, jotta pinnoitteen kuoriutuminen ei aiheuta kasvoja. Asennetun lasin pinnan tulee olla lähellä koko pintaa, eikä taipumista tai vastaavaa tulisi esiintyä.


(6) Kuminauhojen ja kuminauhojen vaikutuksen on oltava tiheä ja kattava, ja kummankin kumiliuskan välinen liitäntä on täytettävä tiivisteellä. Kun käytetään tiivisteen tiivistysainetta, sen on oltava täynnä ja yhtenäinen, ja ulkonäön tulee olla sileä ja sileä.


(7) Materiaalit tulenkestävyyden ja lämpöä säästävän mineraalivillan välillä kerrosten välillä on oltava tiiviisti pakattuja, ja niitä ei pidä hukata.