19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiiliprosessi

Alumiiniprofiiliprosessi

Jul 16, 2018

Alumiiniprofiiliprosessi

Tiedämme, että seosteräksiset alumiiniprofiilit on jaettu pohjamateriaaleihin, eloksoituihin alumiiniprofiileihin, jauhemaalattuihin alumiiniprofiileihin, fluorihiilipohjaisiin maalipinnoitteisiin alumiiniprofiileihin, kulutukseen eristettyihin profiileihin, liimaeristeisiin profiiliin ja niin edelleen. Entä mitä alumiiniprofiileja tuotetaan? Mikä on eri alumiiniprofiilien välinen suhde? Käytän nyt kuvaa, joka havainnollistaa alumiiniprofiilin tuotantoprosessia ja profiilien välistä suhdetta.

Kuviosta voidaan nähdä:

Alumiiniprofiiliprosessi

1. Alumiiniprofiilien valmistuksen lähtökohta on suulakepuristusmateriaali, joka muuttuu suulakepuristuksella profiilin muotoon. Valmistajalle, jos puristettua alumiinia valmistetaan, se tarkoittaa, että tuote on valmistunut yli puolet, seuraava prosessi on helppoa ja erityinen toimitusaika voidaan kertoa asiakkaalle.

2. Työpajassa valmistetaan oksidoituja alumiiniprofiileja ja elektroforeesi-alumiiniprofiileja. Hapettunut alumiiniprofiili on substraatti, joka on altistettu tiivistyskäsittelylle hapettumisen jälkeen; ja elektroforeettinen alumiiniprofiili altistetaan elektroforeesille substraatin hapettamisen jälkeen ja sitten kovetetaan. Elektroforeettisen profiilin sisäpinta on oksidikalvo ja ulompi kerros on elektroforeettinen maalikalvo.

3, hapetettuja alumiiniprofiileja, elektroforeesi-alumiiniprofiileja voidaan tehdä värjäämällä tai ilman.

4. Yrityksemme fluorihiiliprofiilien jauhemaalaus ja passivointikalvo valmistetaan kromattomalla passivointiprosessilla ilman raskasmetallikromia.

5, elektroforeesi, jauhemaalaus, fluorihiiliväripäällystys, kolmiulotteiset puuraaka-aineet ovat kaikki kovettuneita.

6, puujyväsi siirto voidaan suorittaa pinnalla elektroforeesi, jauhemaalaus, fluorihiiliprofiilit. Yleisemmäksi on pulverimaalauksen puujyväsiirto, enkä ole nähnyt fluorihiilipuiden viljan siirron näytettä.

7. Eristysprofiilin yksittäisprofiili voidaan käsitellä hapettamalla, elektroforeesilla, ruiskuttamalla, fluorihiilellä, puujyvällä jne. Nauhan lämpöeristysprofiililla ei ole pintakäsittelyvaatimuksia, ja tuotantoprosessi on sama; liima-injektoitu lämpöeristysprofiili voi lisätä hampaiden leikkausprosessia ja teething on pääasiassa elektroforeesiin ja fluorihiiliprofiileihin.

Anodisoitu alumiiniprofiili

Puuraaka-alumiiniprofiili

Jauhevaipattu alumiiniprofiili

Elektroforeesi alumiiniprofiili

Lisätietoja voi ottaa yhteyttä:

Cynthia Zhu

15@zl-alu.com