19@zl-alu.com +8618825982330
alumiiniprofiilin pintakäsittelyn käyttöönotto

alumiiniprofiilin pintakäsittelyn käyttöönotto

Apr 20, 2018

Matt eloksoidut alumiiniprofiilit: mattapintaiset alumiiniprofiilit välttävät kirkkaiden alumiiniseosprofiilien haitat arkkitehtonisissa koristeissa tietyssä ympäristössä valon häiriöiden muodostumisen olosuhteissa, sen pinta on herkkä ja pehmeä kuin brokadi, joka on hyvin suosittu markkinat, mutta nykyinen mattamateriaali on voitettava pinnan hiekan epäyhtenäisyys ja voi nähdä muotojen puutteen.


Monitasoinen pintakäsittely alumiiniprofiiliprofiileilla: Nykyinen yksitoikkoinen hopea ja valkoinen väri eivät enää voi täyttää arkkitehtien hyvää yhteistyötä ulkoisten seinälaattojen ja ulkoseinän lateksin kanssa. Uusi ruostumaton teräs, samppanja, kulta, titaani ja punainen väri-sarja (viininpunainen, kastanjanruskea, musta, violetti) jne. Sekä lasimaalaus voivat tehdä koristeelliset vaikutukset jäätymisen kakun päälle. Näiden profiilien on oltava kemiallisesti tai mekaanisesti kiillotettuja ja uudelleen hapetetuiksi hyviä tuloksia varten.


Lakat elektroforeettiset alumiiniprofiilit: elektroforeettiset lakkaprofiilit ovat pehmeitä, voitelevia pintoja, jotka kestävät sementin, laastin ja happaman sateen tunkeutumista. Yhdeksänkymmentä prosenttia Japanin alumiiniprofiileista on elektroforeettisesti maalattu.


Jauheen sähköstaattinen ruiskutus Alumiiniprofiilit: Sähköstaattiset jauhepuristetut profiilit ovat ominaisia niiden erinomaisella korroosionkestävyydellä, ja happo- ja alkali-kestävät suolahaput ovat paljon parempia kuin hapettumisen väriset profiilit.


Plasmavahvistetut sähkökemialliset pintakeraamiset alumiiniprofiilit: Tämäntyyppinen materiaali on maailman edistyksellisin prosessointiteknologia. Tämän profiilin tuotteiden laatu on hyvä, mutta kustannukset ovat korkeat. Se on yli 20 erilaista värisävyä, sen suurin ominaisuus on se, että sitä voidaan käyttää kalkilla, kuten painokangas, väri, profiilin pinta värikäs, koristeellinen vaikutus on erinomainen.