19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini liukuva ikkuna valinta-menetelmällä

Alumiini liukuva ikkuna valinta-menetelmällä

Oct 08, 2018

Alumiini liukuva ikkuna valinta-menetelmällä

 

Muista kiinnittää huomiota turvallisuuteen, kun ostat. Yhteinen alumiini liukuovet valmistetaan alumiiniseoskotelossa, joten laatu alumiini runko profiilit on huolella valittu. Foshan alumiiniovet ja ikkunat nykyään valinta monet ihmiset asentaa kaksoislasitetut ovet ja ikkunat. Eristys vaikutus vahvistamisen ohella tärkeä rooli on äänieristys. Kaupunki on vauras, tiheään asuttu ja liikennettä kehitetään. Äänen eristys vaikuttaa yhä suositummaksi. Eniten on hyvä kauppias tarkastella profiilin osaa, valitse alumiiniprofiilit ja muiden materiaalien seinämäpaksuus vähintään 1mm. Suurin osa Metal profiilit käyttää päävärit ei pinnoite ja jotkut kauppiaat usein menetelmä pinta maalaus kierrättää alumiiniprofiilit voidakseen täyttää ne. Siksi kuluttajille pitäisi antaa näyttää tuotteiden profiilit ostaessaan kauppiaat. Osa ymmärtää todellista laatua. Myymälä on yleensä liukuovi lopputuote näyttää. Pidä runko alumiini-liukuovi ja ravista jos muodonmuutos on vaikea. Jos on vakavia epämuodostumia, todennäköisesti pudota liukuovi seurata runko, joka on erittäin vaarallinen.

 

Alumiini-liukuovi on jaettu ylä- ja sarjaa hihnapyörät. Erikoistuneeseen on johtava rooli. Koska se on asennettu niistä ylempi, kuluttajat usein Kiinnitä huomiota ostoon. Hyvä erikoistuneeseen rakenne on melko monimutkainen paitsi on laakerit sisällä alumiini palikka on korjattu myös kaksi pyörää niin, että sen suunta sujuvasti liukui ja ei melkein ole melua. Alumiiniovet ja windows, alkuun kymmenen tuotemerkin ovet ja ikkunat ovat tärkeä osa arkkitehtoninen tyyli, niin niiden muodon koon suhteessa, järjestely, väri, muoto, ja on suuri vaikutus rakennuksen yleisen muodon. Kuluttajien ei pidä virheellisesti ajatella, että liukuovi on pehmeämpi ja kevyempi, kun se liukuu. Itse asiassa laadukkaita alumiini liukuovet pitäisi olla tietyn painon, kun liukuva, sileä ja tärinää.

 

Parhaat valitsee radan paikannus toiminto antaa liukuovi lähellä, kun se on suljettu. Muuten, kun monet liukuovet kiinni, tulee ero liukuovi puolin. Osa radan päällä, yritä valita litteä levy muoto. Maahan Groove Käytettävässä hallinnointimenetelmässä on helppo piilottaa lika vielä pitkään ja on helppo tuhota, joskus se vaurioitunut ja hyödyntää alumiini-liukuovi.

 

Alumiini profiili ovet