19@zl-alu.com +8618825982330
Anti-häipyvä PVDF-fluorihiilipäällystekonstruktio alumiiniprofiiliprofiili

Anti-häipyvä PVDF-fluorihiilipäällystekonstruktio alumiiniprofiiliprofiili

Jul 03, 2017

Mikä on fluorihiilipäällystetty alumiiniprofiili?


Fluorihiilipäällyste on alumiiniprofiili kromipäällysteen tarkan pintakäsittelyn jälkeen niin, että alumiiniprofiilipintaprofiili, joka on päällystetty yhtenäisellä pinnoituksella, niin että alumiiniprofiili on hyvin suojattu ja koristeltu ja alumiiniprofiilipinta on sileä ja Yhtenäinen värillinen.Fluoripäällystettyjen alumiiniprofiilien edut:

1. Fluoripohjainen pinnoite on erinomainen anti-haalistumaton, anti-blooming, anti-ilmakehän saastuminen (happosate, jne.), Syövyttävä, vahva UV-kestävyys, crack resistenssi ja kestää vaikeita sääolosuhteita.

2. Fluorihiilipäällyste on korkealaatuinen jauhemaalausmenetelmä ekstruudoituneilla alumiiniprofiileilla. Alumiiniprofiilit, ulkoseinät alumiiniprofiilit valitsevat perusfluoripäällysteisen pinnoitteen käyttämisen, alumiiniprofiilit ovat yleensä rutiininomaisia jauhemaalauksia.Fluoripäällystettyjen alumiiniprofiilien käyttö:

Fluoripäällystettyjä alumiiniprofiileja käytetään alueella, jossa tuulet ja sateet kärsivät usein ja paikka, joka tarvitsee korkealaatuisen pintakäsittelyn, kuten verhoseinäpylväät, palkit, alumiini-KFC-ovi, alumiiniset ulkotilat, verhoseinälevylevy, alumiininen ristikkoseinämä jne.


Pailian Aluminium on keskittynyt antifading-pvdf-fluorihiilipäällysteen rakentamiseen, alumiinipuristusprofiiliin, joka on varustettu ammattimaisella tehtaalla. Kokeneen henkilökunnan ja kehittyneiden laitteiden avulla voimme vakuuttaa sinulle korkealaatuisen, tarkan ja erinomaisen suunnittelun tuotteistamme. Tule nauttimaan halpoja tuotteita Kiinasta.