19@zl-alu.com +8618825982330
Ominaisuudet, jotka pintakäsittely teknologian alumiini

Ominaisuudet, jotka pintakäsittely teknologian alumiini

Nov 23, 2016

Alumiini tuho Kangas: harjattu alumiinikehys välttää tiettyjä ympäristölle arkkitehtoniset kiiltävä alumiini, kevyt puutteita häiriöitä olosuhteissa perustettu on pehmeä ja pintoja kuten Brokadi, suosii markkinoilla, mutta täytyy voittaa nykyisen tuho materiaalin pinta hiekka ei ole yhtenäinen ja nähdä vaikutuksen huoneessa.

Väri pintakäsittely alumiini profiili: tylsää hopea ja rusketus ei täytä arkkitehdit ja ulkoseinän koriste-laatat, ulkoseinän LaTeX hyvin sopii, uuden ruostumaton teräs, samppanja kulta, punainen ja kulta- ja titaani-sarjan (Burgundin, Maroon, musta, violetti) lasimaalauksia tehdä koriste tehosteita, kuten huipennuksena. Nämä profiilit on kemiallisesti tai mekaanisesti kiillotettu jälkeen hapettumista tehokkaammin.


Elektroforeesitekniikalla Alumiiniprofiilit: elektroforeesi pinnoite profiilit pinnan kiilto, voi vastustaa happosateiden korroosiota sementtiä, laastia, Japani 90 % jälkeen elektroforeesitekniikalla alumiini.

Sähköstaattinen jauhe ruiskutus alumiini: sähköstaattisen jauhe pinnoite profiilit on ominaista erinomainen korroosionkestävyys, happoja ja emäksiä suola spray paljon parempi väritys materiaaleja.

Plasma parantaa sähkökemiallinen keramiikkaan Alumiiniprofiilit: Nämä profiilit on worldand #39; s kehittynyt käsittely tekniikka. Tämän profiilin tuotteiden hyvä laatu, mutta hinta on korkea. Se on yli 20 erilaista väriä, sen näkyvin piirre tarvitaan kuin calico, värin, pinnan värit, avulias vaikutus