19@zl-alu.com +8618825982330
Erilaisten alumiiniprofiilien ominaisuudet pintakäsittelyn jälkeen

Erilaisten alumiiniprofiilien ominaisuudet pintakäsittelyn jälkeen

May 24, 2018

Mattakudosprofiilit: mattapintaiset alumiiniprofiilit välttävät kirkkaiden alumiinilejeerinkiprofiilien haitat arkkitehtonisessa koristelussa tietyssä ympäristössä valon häiriöiden muodostumisen olosuhteissa, sen pinta on herkkä ja pehmeä kuin brokadi, joka on erittäin suosittu markkinoilla , mutta nykyinen mattamateriaali on voitettava pinnan hiekan epäyhtenäisyys ja voi nähdä muovauksen puutteen.


Monitasoinen pintakäsittely alumiiniprofiilit: nykyinen yksitoikkoinen hopea ja valkoinen väri eivät enää pysty vastaamaan arkkitehtien hyvään yhteistyöhön ulkoisten seinälaattojen ja ulkoseinän lateksin kanssa. Uusi ruostumaton teräs, samppanja, kulta, titaani ja punainen väri-sarja (viininpunainen, kastanjanruskea, musta, violetti) jne. Sekä lasimaalaus voivat tehdä koristeelliset vaikutukset jäätymisen kakun päälle. Näiden profiilien on oltava kemiallisesti tai mekaanisesti kiillotettuja ja uudelleen hapetetuiksi hyviä tuloksia varten.


Elektroforeettiset lakka-alumiiniprofiilit: elektroforeettiset lakka-profiilit ovat pehmeitä, voitelevia pintoja, jotka kestävät sementin, laastin ja happaman sateen tunkeutumista. Yhdeksänkymmentä prosenttia Japanin alumiiniprofiileista on elektroforeettisesti maalattu.


Jauheen sähköstaattinen ruiskutus Alumiiniprofiilit: Sähköstaattiset jauhepuristetut profiilit ovat ominaisia niiden erinomaisella korroosionkestävyydellä, ja happo- ja alkali-kestävät suolahaput ovat paljon parempia kuin hapettumisen väriset profiilit.


Alumiiniprofiilien plasmavahvistetut sähkökemialliset pintakeraamiset: Tällainen materiaali on maailman kehittyneempiä prosessointitekniikoita. Tämän profiilin tuotteiden laatu on hyvä, mutta kustannukset ovat korkeat. Se on yli 20 erilaista väriä, sen suurempi ominaisuus on se, että sitä voidaan käyttää kalkilla, kuten painokangas, väriprofiili, värikäs pinta, erinomainen koristeellinen vaikutus.