19@zl-alu.com +8618825982330
Kiinan alumiini tietotekniikkaa

Kiinan alumiini tietotekniikkaa

Nov 23, 2016

Chinaand #39; s alumiini käsittely tekniikka on ominaista pitkälle taaksepäin samanaikaisesti. On tullut kansainväliset edistyksellistä teknologiaa ja laitteiden Kiinassa; ja pienten ja keskisuurten yritysten teknologian ja laitteiden 20th century 70-90 ja #39; s tasolla. Näin muodostavat alumiini käsittelyä teollisuuden Kiinassa on suuri, mutta ei ole vahva, pieni ja mikään nykyisen tilanteen niin, että kansantalouden ja joidenkin tarvitaan modernin tieteen, tarkka, terävä on edelleen riippuvainen tuodut alumiini passiivinen tilanne.


Meidän teollisuuden alumiini alumiini koko sovellus määrä on noin 30 % pääasiassa käyttää liikenteen alalla, mukaan luettuina aloilla kuten autoteollisuudessa, rautatieliikenteen, laitteiden ja koneiden ja laitteiden valmistus teollisuus, kestohyödykkeiden alan (valo), jne, ovat alumiini Kiinassa-sovelluksessa verrattuna noin 10 % 10-12 prosenttia. Verrattuna Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa alumiini kulutuksen rakenne, teollisuuden sähkönkulutus ja 60 % ja 40 %, paljon suurempi kuin. 5-10 on odotettavissa ensi vuonna teollisuuden alumiini kulutus Kiina jatkaa kasvuaan noin 30 % alumiini tuotteet nousi noin 2015 45 ~ 50 %.


Alumiini kehittämiseen teollisuuden erinomainen alumiini profiili tuotanto yritysten Kiina lisää enemmän huomiota markkinatutkimuksia, ja erityisesti lisätutkimuksia yrityksen kehitysympäristö ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tämän vuoksi, useita erinomainen tuotemerkin alumiini Kiinassa nopeasti tulossa johtava alumiini teollisuuden!