19@zl-alu.com +8618825982330
Crystal Uima Alumiiniprofiilit Johdanto

Crystal Uima Alumiiniprofiilit Johdanto

May 27, 2018

Crystal Uima Alumiiniprofiilit Johdanto


Crystal Uima-alumiiniprofiili on uudentyyppinen pintakäsitelty alumiiniprofiili, joka on juuri kehitetty Kiinassa. Se on perinteisen jauhemaalattavan ja elektroforeettisen alumiiniprofiilin päivitetty tuote. Se on kansallinen patentoitu vesipohjainen leivinmaali alumiiniprofiilien pinnoitukseen, joten uudella alumiinituotteella on etuja runsaasti värejä, erinomaista täyteyttä, erinomaista kiiltoa, erinomaista tarttuvuutta ja säänkestävyyttä. Samalla alumiiniprofiili eliminoi haitallisen bentseenin ja aldehydejä sisältävien perinteisten alumiinimateriaalien haitat ja on maan tärkein suositus ympäristöystävällisten energiaa säästävien alumiiniprofiilien käytölle.

Crystal Uima-alumiiniprofiilit soveltuvat sisäliukulaisten, liikerakaistuotteiden, kaappien, komerot, ripustuskoteloiden, korkealaatuisten toimistorakennusten ja hotellin, hotellin raskasovien tuotantoon. On perinteinen jauhemaali, elektroforeettiset alumiinivaihtoehdot.

Tuotteen ominaisuudet: Erinomainen säänkestävyys, erinomainen vakaus ja kestävyys, erinomainen laatuominaisuus, ihanteellinen kiilto ja värinpitävyys, kirkkaat värit, turvallinen ja vaaraton ihmiskehoon sekä ympäristöystävällinen.

Alumiinin perinteiseen pintakäsittelyyn verrattuna kristalliurheen alumiinin hinta on suhteellisen korkea, pintakäsittelyprosessi on vaativampi ja monimutkaisempi. Yhteismarkkinoiden ja kovaa kilpailua ajatellen kristallitehtaan alumiinin hinnat ovat lähempänä ihmisiä.