19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiilien kehitys suunta

Alumiiniprofiilien kehitys suunta

Apr 26, 2018

1> Mattapintaiset alumiiniprofiilit Mattapintaiset alumiiniprofiilit välttävät haittatekijät, jotka aiheuttavat valohäiriöitä tiettyjen ympäristöolosuhteiden vallitessa arkkitehtuurikorkeudessa. Pinta on herkkä ja pehmeä, ja se on erittäin suosittu markkinoiden kanssa.

2> Monisävyiset pintaprofiilit Alumiininen yksitoikkoinen hopeanvärinen ja ruskea väri tällä hetkellä ei enää pysty täyttämään rakennusten ulkoseinän koristekuvioiden ja ulkoseinän lateksimaalien tarpeita. Uudet alumiiniprofiilit ovat saatavana ruostumattomasta teräksestä, samppanjaa, kultaa ja muita värejä sekä lasimaalauksia, jotta rakennukset näyttäisivät paremmilta.

3) Jauheen sähköstaattinen ruiskuprofiili Sähköstaattisen jauhemaaliprofiilin erinomainen korroosionestotehokkuus ja sen kyky vastustaa happo- ja alkali suolasuihke on paljon parempi kuin hapettumisen väritysprofiilit. Koska tämäntyyppisen profiilin tuotanto tuottaa vihreää ympäristönsuojeluteknologiaa, alue on pieni, prosessivirta on yksinkertainen, toiminta on kätevää, energiaa ja resursseja säästyy, investointi on pieni, vaikutus on nopea, ruiskutustehokkuus on korkea ja sovellus on laaja. Sitä on käytetty laajasti eri paikoissa.

4) Plasmavahvistetut elektrokemialliset pintakeraamit ja elektroforeettiset maaliprofiilit Siinä on yli 20 erilaista sävyä, joita voidaan käyttää painokankaina värin, värikkäiden profiilien ja erinomaisen koristeellisen vaikutuksen vuoksi. Koska profiilin pinta on keraamikalvo, jonka muodostavat suuritehoinen kaarikuormituksen sintraus, sillä on korkea sileysaste, kalvon paksuus ja tiheä ja korroosionkestävä kalvo.

5> elektroforeettiset maalausprofiilit Elektroforeettiset maalausprofiilit ovat pehmeä kiiltävä pinta, joka pystyy vastustamaan sementin, laastin ja happosateen eroosion.