19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinisten ovien ja ikkunoiden ja alumiinilasin verhousseinien välinen ero

Alumiinisten ovien ja ikkunoiden ja alumiinilasin verhousseinien välinen ero

Apr 23, 2018

Alumiiniseosovet ja -ikkunat valmistetaan alumiinista valmistetuista alumiiniprofiileista profiileista, jotka on valmistettu kehyksistä, betonista, tuulettimateriaaleista, ovista, ikkunoista, alumiinista valmistetuista ovista ja ikkunoista. Alumiiniseosta käytetään tangon jäsenenä (osa, joka kantaa ja välittää painon ja kuorman) sekä puu- ja muovikomposiitin ovi ja ikkuna, ja sitä kutsutaan alumiinipuinen komposiittiovi ja -ikkuna sekä alumiini- muovi-komposiittiovi ja -ikkuna.


Alumiinilasiseinää kutsutaan myös rakennuksen verhoseinäksi ja verhoseinäksi. Se on eräänlainen julkisivu, jota yleisesti käytetään nykyaikaisissa rakennuksissa. Se koostuu metallista, lasista, kiveistä ja keinotekoisista levymateriaaleista, ja se on asennettu ulkoseinään, joka toimii seinäksi, kaunis ja tuulenpitävä. , sadesuojaus, energiansäästö, jne., verho seinään ei aiheuta mitään rakenteellista kuormitusta, vaan vain sen levyn tai pylvään rakenne, joka painaa ja vastustaa tuulen paineita.


Konsepteissa on eroja


Sekä verhousseinä että ovet ja ikkunat kuuluvat rakennuksen huoltorakenteeseen, eivätkä ne yhdy päärakenteen stressiin. Tämä tekee laadullisista alumiinista valmistetut ikkunat ja ovet tai alumiiniset verhoseinät vaikeiksi ongelmiksi. Ulkonäköä varmistaakseen monien yritysten on myös otettava huomioon kustannussäästöt. Usein alumiinisten ovien ja ikkunoiden käyttö on suunniteltu tuottamaan verhoseinävaikutuksia. Tietyllä tavalla se ei ainoastaan aiheuta ongelmia rakentamisen hyväksymisen kannalta, vaan asettaa myös turvallisuuden vaaran.


Tämänkaltaisen tilanteen jatkumisen välttämiseksi lasipeilin seinämän käsite on selkeästi määritelty "Standardiseinän lasin verhousnestekonstruktiolle": se koostuu tukirakenteesta ja paneelista, sillä voi olla tietty siirtokapasiteettia suhteessa päärakenteeseen, eikä siinä ole päärakennetta. Rakennuksen rooli kunnossapitorakennetta tai koristelinjarakennetta lukuun ottamatta.


Tässä on piste: suhteessa päärakenteeseen on tietty siirtymäkyky. Ovet ja ikkunat, kuten tukirakenteen ylläpitokomponentit päärakenteessa, eivät pysty täyttämään suhteellisen päärakenteen kykyä saada tietty siirtymä. Verhoseinärakenteessa koko runko on ripustettu päärakenteen ulkopuolelle ja suhteellinen siirtymä voidaan varmistaa suunnit- telamalla laajennusliitokset ja muut rakenteelliset toimenpiteet.


Eri standardit


Maa otti käyttöön "alumiiniseosovet ja -ikkunat" (GBT8478-2008) kansallisena standardina alumiinisten ovien ja ikkunoiden samanaikaisesti niiden maakuntien (alueiden ja kaupunkien) standardina. Esimerkiksi Alumiiniseos ja Windows-tekniikka (DGJ32 / J07-2005) ja Alumiiniseoskotelojen suunnittelu-, rakennus- ja hyväksymisohjeet (DBJ15-30-2002) Jiangsun maakunnassa jne. Ovat tyytyväisiä alumiinisten ovien ja ikkunoiden suunnitteluun. Kansallisten standardivaatimusten lähtökohtana on pyrittävä täyttämään maakunnallisten standardien vaatimukset eri alueilla varmistaakseen paikallisen hyväksynnän. "GBT7106-2008" on kansallinen standardi, jolla testataan ja luokitellaan ovien ja ikkunoiden suorituskyky ilmatiiviisiin, vesitiiviisiin ja tuulenkestäviin suorituskyvyn luokittelu- ja havaitsemismenetelmiin.


Lämpökorkeuden tekninen koodi (JGJ102-2003) on alan laajalti tunnustettu verhoseinästandardin johtajaksi. Kansallinen standardi "Rakennusverhoseinä" GB / T21086-2007 on täydellisemmin suunnitellut ja sopinut verhoseinästä; "Verho seinä" (GB / T21086-2007) ja "Testausmenetelmä ilmatiivisisuudelle, vedenpitävyyteen ja tuulenpaineturvallisuuteen rakennusverhoseinissä" (GB / T15227-2007) muodostavat pohjan ja menetelmän alumiinin suorituskyvyn testaamiseksi ja luokittelemiseksi verhoseinien hankkeet.


I05F(FY$]}P3(_~][MKJE3L.png