19@zl-alu.com +8618825982330
Ekstrudoitujen profiilien pinnan laadun vaikutus tiivistyslaatuun

Ekstrudoitujen profiilien pinnan laadun vaikutus tiivistyslaatuun

Nov 23, 2018

Ekstrudoitujen profiilien pinnan laadun vaikutus tiivistyslaatuun


Tällä hetkellä ei ole suoraa kokeilua suulakepuristuksen, vanhenemisprosessin ja tiivistysasteen suhteen osoittamiseksi, mutta ekstruusioprosessi voi vaikuttaa oksidikalvon muodostumiseen, rakenteeseen ja ominaisuuksiin ja siten vaikuttaa sulkemisen laatuun.

On osoitettu, että hapettuneen ja värittömän tuotteen pinnan laatu riippuu itse hapetusprosessista ja vielä tärkeämmäksi tuotteen pintatilanteesta suulakepuristuksen aikana, erityisesti kiillotuksen puuttuessa.

Tuotteen sileä ja kirkas pinta on helppo saada tyydyttäväksi oksidikalvoksi, yhtenäinen kalvon paksuus, hyvä jatkuvuus, yhtenäinen huokosjakauma, säännöllinen huokosmuoto, tällaisella oksidikalvolla ei ole ainoastaan hyviä fysikaalisia ominaisuuksia vaan myös korkea kemiallinen aktiivisuus. Se loi hyvän perustan sileälle ja luotettavalle tiivistämiselle.

Huonon tuotteen pinta vaikuttaa paitsi ulkonäköön, mutta myös oksidikalvon vikoja, epätasaista väriä, huonoa tiivistystä ja jopa absoluuttista jätettä, jota ei voi muokata uudelleen. Oksidikalvon pehmeän sulkemisen varmistamiseksi alhaisessa lämpötilassa tuotetaan GB / T5237-93: n vaatimusten mukainen laadukas rakennusalumiinimateriaali, ja tuotannossa on kiinnitettävä huomiota:

(l) Tuotteen pintalaatu puristamisen jälkeen on perusta korkealaatuisen oksidikalvon tuotannolle. Hapetetun materiaalin tulee tarkkailla tarkasti hapettavan materiaalin pintaa. Jos ongelma ilmenee, se on selvitettävä ajoissa.

(2) Lämpötilaa ja virtaa on ohjattava hapettamistuotannon aikana, varsinkin jos lämpötila ei ole yli 24 ° C. Pesun pitäisi olla riittävä estämään epäpuhtauksien jäämistä tiivistysuraan.

(3) Tiivistysuran hallitsemiseksi, nikkelionipitoisuuden, fluoridi-ionipitoisuuden, tilan arvon ja kylvyn lämpötilan valvomiseksi on oltava erityinen henkilö, joka valvoo kylvyn valmistusta ja säätöä.

(4) Tiivistysaste on testattava sen jälkeen, kun tuote on asetettu 12 tunniksi, jotta tiedot ovat tarkkoja.


aluminium round tube 8004