19@zl-alu.com +8618825982330
Yleinen tieto alumiiniprofiilien taivutuksesta

Yleinen tieto alumiiniprofiilien taivutuksesta

Sep 05, 2018

Yleinen tieto alumiiniprofiilien taivutuksesta

Lähde: Kiina Aluminium Information Network Julkaisu aika: 2018/7/4 11:44:52

Vetäminen ja taivutus, kuten valssaus, on yksi tavallisimmista kylmätaivutusmenetelmistä metalliprofiileille ja sillä on laaja käyttöalue ja vakaa muodostuminen. Se sopii erityisesti ohuiden seinämien, neliömäisten putkien ja profiilisten työkappaleiden yhden säteen taivuttamiseen. Miksi se on yksi säde? Koska monisegmenttisen kaaren työkappaleen taivutusmuotti on vaikeampi tehdä.


(periaatekuva piirretään)

Vetokoukun ominaisuudet:

1. Yleinen taivutuslaitteisto tai -prosessi voi vain taivuttaa työkappaleita, jotka ovat pienempiä tai yhtä suuria kuin 180, eivätkä pysty käsittelemään 360 astetta tai enemmän taivutuskulmia samaan aikaan kuin valssaaminen. Syy, miksi on yleistä, että Xiaobianilla on eräänlainen pyörivä taivutuslaite, mutta se on harvinaista.

2. Kun työkappale vedetään, työkappaleen sisäpinta on neutraali kerros ja loput asentoa jatketaan. Toisin sanoen kaikki taivutusjäsenet teoriassa ovat pidempiä kuin alkuperäisen taivutuksen jälkeen.

3. Piirtämisen ja taivuttamisen yhteydessä, riippumatta siitä, minkälaista työkappaletta jalostetaan, on välttämätöntä varata materiaalipää (koska taivutus ja kiinnitys yleensä vahingoittavat materiaalin molempia päitä), mikä ei ole sama kuin liikkuvan tai taivuttamalla. sama.

4, taivutus ei voi muodostaa työkappaleen, jolla on pieni säde, jos muodostavan säde on pieni, työkappale usein ilmestyy rikki ja muita ei-toivottuja ilmiöitä, ja miksi näin on, voit viitata toiseen pisteeseen edellä.

5, kylmä tietämys, taivutuksen vetämisen prosessi käytetään tosiasiassa ulkomaille, paljon vähemmän kuin taivutusprosessi.