19@zl-alu.com +8618825982330
Yleistietoa alumiini letku taivutus

Yleistietoa alumiini letku taivutus

Aug 09, 2018

Yleistietoa alumiini letku taivutus

Vetämällä ja taivutus, kuten rolling, on yksi yleisesti käytetty kylmä taivutus prosessien metallilistat ja ominaisuuksiltaan laajasti alueen ja vakaa muodostumista. Se sopii erityisesti yhden säteellä ohutseinäinen, neliö-putki ja profiloitu työkappaleiden taivutukseen. Miksi se on yksittäinen säde? Koska Multi-segmentin arc työkappaleen taivutus multaa on enemmän hankala jotta ajaa.


(piirustus periaate-kaavio)

Vedä mutka ominaisuudet:

1. yleisiä taivutus laitteiden tai prosessin vain taivuta vähemmän työkappaleiden 180 ja ei voi käsitellä 360 astetta tai enemmän taivutus kulmat samalla liikkuvan. Syy, miksi on ehdot on on eräänlainen pyörivä taivutus laite tunnetaan Xiaobian, mutta se on harvinaista.

2. kun työkappale vedetään, työkappaleen sisäpinta on neutraali ja muun aseman laajennetaan. Toisin sanoen taivutus jäseniin teoriassa on pitempi kuin alkuperäinen jälkeen taivutus.

3. Kun piirustus ja taivutus, ei väliä millaista työkappaleen käsitellään, on tarpeen varata materiaali pää (koska yleensä molemmista päistä materiaali vaurioituu, taivuttamalla ja kiinnitys), joka ei ole sama kuin liikkuvan tai taivutus. sama.

4, taivutus voi muodostaa työkappaleen pieni säde jos muodostaa säde on pieni, työkappaleen vaikuttavat usein rikki ja epämieluisista ilmiöistä siitä miksi näin on, voit viitata edellä toiseksi.

5, kylmä tieto prosessi vetää mutka käytetään ulkomailla, paljon vähemmän kuin taivutus prosessi.